::Portada >:·: Informació variada

:·: Informació variada
Aniversari

El dia 4 de juny, farà quatre anys que obria les portes La Botiga de la Catedral, vam començar de manera modesta amb els mitjans que teníem en aquell moment i avui podem dir que està ja consolidada. No han faltat dificultats, però les hem anat superant poc a poc. Els objectius que ens havíem proposat els hem pogut dur a terme i estem contents de la resposta que anem tenint per part, sobretot, dels visitants de la catedral, turistes, mossens, catequistes, que han vist en la Botiga un servei que esperaven.

Vam néixer amb la intenció de ser una ajuda a la Catedral, oferint al turisme uns quants records de la mateixa Catedral i de Tarragona, i també amb voluntat de fer un servei a les parròquies i a les persones devotes, ja que material específic per la Litúrgia i la pietat personal, no és fàcil de trobar, a no ser en una tenda que s’especialitzi per aquestes coses. Cal dir que tot el benefici que es treu de la botiga es destina integrament al manteniment de la Catedral i de manera concreta per la restauració de la Capella de Santa Tecla.

Agraïm les felicitacions que hem rebut i us demanem que no deixeu de parlar, quan pugueu, de la Botiga als vostres amics, aquí trobareu un bon acolliment per part del José Maria i de la Carmen, i un espai per compartir amb els vostres amics.

Diari Més Tarragona del 04-06-2015


2015-06-04 Diari Més Tgn.png
Diari Més Tarragona del 30-06-2016


MésTgn-30-06-2016.png
 
.