Reuniˇ de voluntaris divendres 14

Aquest divendres volem convocar a tots els voluntarid de la PEdalada del morrot per parlar de les tasques a desenvolupar

Lloc: Sala de Reunions de Casa Caritat (Ctra. del Pla, 37A - Valls)
Dia: divendres 14 d'octubre
Hora: 20:30h

Aquest any passem per uns quants nuclis urbans i necessitem molta gent, aixi que no hi faltis!
Recordeu que tot voluntari tindrà esmorzar i dinar pagat.

Ens veiem!Torna la Lleida-Valls

El 15 de Maig farem la segona edició de la Lleida-Valls, una marató BTT de uns 100kms apta per a gent habituada a les llargues distancies. No te un recorregut massa exigent fisicament ja que amb prou feines te 900mts d'ascensio pero no treu que et passis les teves horetes dalt de la bici i per això tambe cal preparació.

Tindrem un bus privat que ens durà cap a Lleida i un cotxe de suport que ens acompanyarà durant tot el cami de tornada com l'any passat. Ja que disposem de bus privat no caldrà que sortim de dins de Lleida ja que podem demanar que ens deixi al lloc que vulguem.

La ruta sera la mateixa que l'any passat a falta de decidir si afegim alguna variant en algun punt.

Podeu trobar mes informació de l'event i la manera de participar-hi al nostre forum o al facebook.
Calendari d'activitats 2011

Ja s'ha publicat el calendari d'activitats oficials per aquest 2011.  El calendari de Rally conserva la filosofia que durant el 2010 es va dur a terme, i les novetats mes notables estan en el calendari DH/Freeride en el que s'han afegit un grapat d'activitats que no estaven presents en el calendari passat, han tornat sortides mitiques com la Maxiavalanche que se celebrarà el cap de setmana de Sant Joan junt amb l'Aplec biker, la nova modalitat de Rei del Senderó en 3 proves puntuables per una classificació final que coronarà al autèntic RDS'11,  el retorn de l'stage ANdorrà VallsNord, i una novetat que esperem dur a bon terme, la FreeTrails que ja us explicarem mes endevant en que consisteix.

Esperem que el calendari sigui de l'agrad de tots els socis i simpatitzants.

Ens veiem pels camins!
Torna el Rei del Senderˇ amb canvis interessants pel 2011


Aquest any renovem el format del Rei del Senderó, convertim el RDS en una Challenge competitiva enfocada als més intrèpids, sense perdre l'escència original de la prova. El nou format pretén realitzar diferents proves durant l'any (reis del senderó) i revitalitzar tot el moviment baixador del club. Així doncs, tenim pensat fer tres proves en tres senderons diferents i amb tres perfils diferents cadascuna.

1a prova RDS'11 - 20 febrer - Turó 4 vents (RDS'10).
2a prova RDS'11 - Senderó Cartutxos.
3a prova RDS'11 - Yeti 2.

Llegir més....Festa de la Bicicleta a Valls, 26 de setembre


Com cada any Valls es prepara per celebrar la festa de la Bicicleta coincidint amb la setmana de la mobilitat. En aquesta edició el BTT Valls hi serà present com a entitat col·laboradora i es per això que es vol fer una crida als socis i simpatitzants a que asisteixin, ja sigui ajudant en el bon devenir de la jornada o en la simple participació de la pedalada.

La sortida es a les 11h a la plaça del Pati. Al llarg dels 6,5 quilometres de recorregut pels carrers de la ciutat (3,5 per al recorregut infantil) els participants podran contribuir a reduir les emissions de CO2. En lña pasada edició l’organització va calcular que els participants de la Festa de la Bicicleta van arribar a generar un estalvi de 872 hg de CO2. L'acte de colenda de la festa es realitzarà com es habitual a la plaça del Pati i a meitat de recorregut s'entregarà a tots els participants la camiseta de record de la pedalada.

Us hi esperem a tots i totes!

  Cr˛nica La Portals 2010, I volta a Montserrat en BTT (11-04-2010)

Per Alba Ruiz

Després d’anar tots a dormir a quarts d’una veient el tan esperat derbi Madrid-Barça a una colla de motivats del BTT Valls no se’ls acudeix res millor que dormir 5 horetes i quedar a les 6:30 a l’estació d’autobusos per fer la volta sencera a la muntanya de Montserrat (53 km amb 1172 metres de desnivell acumulat) ; cal reconèixer que si t’agrada l’esport i la natura és una sortida ideal, així que al cap i a la fí a cap d’ells els hi fa mandra.

Així doncs El Xavi, el Rubén, la Rosa, el Joan i jo mateixa agafem els cotxes i en una hora ens presentem a Collbató, lloc de sortida de la marxa “La portals.1a volta a Montserrat en BTT”. Sortim a l’hora prevista i ens situem en unes pistes en molt bon estat, amples i assolellades.

LLegir més....FOTO OFICIAL DEL CLUB (29 de novembre)

Es convoca a tots els socis i no socis que disposin de l'equipacio d'enguany del BTT Valls a personar-se a les

9:00 del matí del diumenge 29 de novembre a l'estació d'autobusos de Valls


per a la FOTO OFICIAL DEL CLUB. Els nostres patrocinadors ens l'estan demanant i no els podem fallar. Demostrem-los un any mes que estan invertint bé els calers!

Des d'aqui aprofitem per donar-los les gracies pel seu suport.


Millora Continua, Valls SL  aluminisac  RuralCaixa  EMMS

CANVI DE DATA DEL SOPAR

CANVI DE DATA DEL SOPAR!

Per problemes logistics s'ha hagut de canviar la data del sopar al

27 de novembre

Així doncs que aquest dia a les 21:30 ens trobem tots al restaurant El Mallol de Valls

BIKER DE FERRO 2009 - Classificaciˇ final

Ja s'ha acabat la temporada i la classificació definitiva del BIKER DE FERRO ja ha estat confeccionada.
Felicitats als guanyadors!!!!

1.- Quim Calvo 77 punts
1.- Òliver Altès 77 punts
3.- Jordi Mateus 66 punts
4.- Jordi Torres 65 punts
5.- Òscar Fernàndez 59 punts
6.- Xavier Fàbregas 52 punts
7.- Marc Segú 44 punts
8.- Dani Figuerola 40 punts
9.- Sergi Albareda 38 punts
10.- Sergi Rodón 37 punts


Al sopar de fi de temporada del 20 de novembre es farà entrega dels trofeus.

Us hi esperem!!!Cr˛nica de la Miramar Integral

Per Jordi Mateus


Sortida força puntual de 13 paios, i xino-xano i SENSE VENT! per la rasa cap a Figuerola. A la primera pujada forta cap a les esses del coll de Coloma molts ja caiem de la possibilitat de fer la ruta amb zero peus. Costa amuny cadascú al seu ritme. Els xavis agafaven tant aire que al cim hi havia una bona boira. Engeguem cap al senderó de l'era del catarí i empalmada al sendeó de nosequé. Molta gent ho comparava amb whistler, pel bosc i l'humitat que s'hi concentrava. Sort que els jordis passaven primer i s'emportaven l'aigua de les branques.

I un cop a baix la pujada de la mort. Segons el GPS del sisco amb pendents del 27%. Al coll de l'era dl catarí nou reagrupament.cat. Anem a buscar el sendderó de Figuerola, i quan eram a la meitat, punxada del xurrero i OH! en falten 4!!!

Una avaria però s'afegeixen al grup per acabr el senderó a l'entrada de Figuerola. Alla esmorzem, recàrrega d'energia i vi del priorat. Qui l'ha portat? resposta fàcil.
Arranquem cap al coll de Prenafeta. Costa avall la meva blanqueta s'embala i tot va molt bé fins que ddecideix emular a un tal bubka i m'envia de morro a terra. Total, m'aixeco ràpit per veure si algú m'havia vist i no perdre la dignitat. Ningú ho ha vist (ara em fan mal diferents parts del cos).
Nova pujada dura cap a les cabres i baixada cap a la pista de figuerola a Miramar. Aquí ja es proposen variants, i els més petats no completen el Ferro i la pujada de la "valla verda". Reagrupament al poble, on només entre tots no som capaços d'acabar amb una xibeca. A partir d'aquí ja hi ha desbandada. Uns cap al Yeti, altres per la pista tradicional, i 8 cap a fer el GR de Lilla. Aquest GR està molt malmés per la pluja, però uns així i els altres aixà costa avall. Pujada pel coll de LILLA per anar a fer la Mare de deu i l'esquirol. ´

Noves desercions i només tres (vice-ontherocks i neigüi) acaben fent el coll vell i el pollo-mineta.
Al final, no massa més de 40 km i quasi 1800 metres de desnivell. Deu n'hi do. Bon ambient, un temps que ha acompanyat, bona matinal de btt autèntic.
També es va aprofitar el moment per fer la foto de ls noves equipacions 2009 del BTT Valls. Més val tard que mai diuen :D