Primeres fotos de les 3 hores de les Decennals'11

De mans de la familia Carnicé ens arriba aquesta galeria amb les fotos de la cursa

Galeria fotos 3 hores de resistencia BTT DECENNALS'11 (Familia Carnicer)

Tambe en Xavi Marcos ens proporciona un magnific video "on board" de la cursa


Moltes gràcies a tots!

Des de l'organització volem donar les gracies a tota la gent que ha fet possible la celebració d¡'aquestes 3 hores.

Aprofitar per fer una menció especial als companys de KM4 que han realitzat un cromometratge agónic impecable i que els estem enormement agraits per la feina feta.

Com no podria ser s'altra manera a tots els colaboradors que ens han ajudat a que tot sortís lo millor possible dins de les limitacions que els esdeveniments ens han anat portant. A l'escola Baltassar Segur per cedir-nos les instalacions i al patronat d'esports de Valls per les gestions fetes.

Tan aviat com ens sigui possible publicarem les classificacions i les fotos pero de moment u s deixen en l'imporesionant moment de la sortida "Le Mans" de la prova.VOLUNTARIS PER LES 3 HORES

Qui vulgui colaborar com a voluntari a les 3 hores que es posi en contacte amb nosaltres a bttvalls@bttvalls.org

Dissabte durant tot el dia estarem a la zona del circuit marcant i ultimant coses. Qui vulgui venir serà venvingut i se li dinaran instruccions per a colaborar en el que es pugui durant la cursa.

Diumenge ens posarem a currar despres del concert, aixi que a partir de les 6 hi haurà algu per allí ja que per solapament d'activitats l'esplanada principal no la tindrem disponible fins diumenge mateux a la matinada per poder acabar de marcar el traçat.

Les tasques que hi han per fer son:

- Comisaris: necesitem a 4 o 5 persones repartides pel circuit, colocades en els punts suceptibles a fer "pirules". La seva tasca es vigilar que cap correor surti del traçat o faci cap ilegalitat durant la cursa

- Punt d'informacio al Fornàs: degut al canvi de lloc calñdra que de 8:30 a 10:00 hi hagu 2 o 3 persones a la zona del fornàs informant del canvi delloc a la gent que no se n'hagi adonat encara del canvi. Proporcionarem mapes per pdoer arribar a la Creu Roja pq es donguin a la gent.

- Avituallament: 2 persones que durant la cursa s'encarregaran de l'avituallament. Que sempre hi hagi fruita tallada, gots plens, etc...

- Bar: proporcionarem servei de bar als corredors que no estiguin competin (gratuitament) i als espectadors (pagant). 1 o 2 persones hauran d'estar darrere la barra.

- Guia aparcament: necesitarem un parell de persones que guiin als cotxes que van arribant pq puguin aparcar per la zona de la Verneda i la plaça de la sardana. Si esta ple caldrà dir que vagin cap a dins de Sant Josep Obrer.

- Guia Boxes: Algu s'encarregarà de guiar als equips a la zona de boxes pq instalin el seu "mobil-home" XD

Les tasques de Punt d'informacio al Fornas, guia d'aparcament i guia de boxes nomes tenen feina de 8 a 10, aixi que despres queden lliures per veure l'espectacle o donar un cop de ma a la resta de companys.

GraciesPresentem els dorsals exclusius de les 3 hores de les DECENNALS

Ja tenim els dorsals exclusius que els corredors lluiran per les 3hores de resistència en motiu de les festes DECENNALS de Valls.

Per lluir-lo nomes cal que formalitzeu la vostra inscripció abans del dia 30 de gener

dorsal
Transcollserola'10

8 de desembre a les 7:00h


Aquest dimecres dia 8 de desembre, festiu per qui no ho recordi, anirem a fer una volteta per la serra de collserola.

La ruta:
http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=437421
- 54kms amb 1500mts, totalment ciclables, gairebé tot pistes i alguns senderons facils.


La sortida sera a les 7:00h a l'estacio de busos per poder ser a Sant Cugat a les 8:00 i poder empendre la marxa el mes aviat millor per poder completar la ruta a les 13h mes o menys i qui vulgui pugui anar a dinar a casa.

Cal que manifesteu el vostre interes en venir pel tema cotxes aixi que oberta queda la veda!

Atentament,
La Junta

Més informació...CRÒNICA 3 Cims 2010 (2010.05.15)

Per Jordi Mateus

Les 7 del matí a l'estació de busos i 9 paios amb les seves bicis a punt per encarar el repte. Fotos de rigor i cap a Alcover pel Pont de goi. Ritme suau fins a l'ermita del Remei, on algú agafa aigua i som-hi, primera megarampa del dia, la que porta a les pedreres. Super rampes de fins al 25%, i ves per on que el kim va i punxa ...per llantasso. Un a mica de moc verd per la muntanya, i el mc Guver yeti que fa un apanyo amb la cuberta foradada.

Llegir més ...CRÒNICA Lleida-Valls 2010 (08-05-2010)

Per Alba Ruiz

El passat dissabte 8 de maig 11 socis i simpatitzants del BTT Valls vam decidir desafiar aquest clima tant inestable per recórrer durant tot el dia els camins desde Lleida capital fins a la nostra ciutat, Valls. Un total de 97km amb un desnivell acumulat de  més de 1700m).

Temps abans el nostre company Rubén plantejava la idea que escoltavem amb interès, i el Xavi F. engegava un gran engranatge perquè tot sortís “sobre rodes” : aniríem en autobús de línia fins a Lleida i amb l’ajuda de l’Antonio, el pare de l’Òscar, les bicicletes es durien en  un remolc fins a Lleida; al cotxe hi carregaríem menjar i beure, aquest serviria de “cotxe escombra” i punt d'avituallament durant tot el trajecte. L’Òscar s’encarregaria de crear un sistema de suport per posar les bicicletes al remolc de manera ordenada i segura. El dia abans quedaríem la Rosa, el Rubén, El Xavi F. i jo per comprar i preparar l’esmorzar i entre el Joan i la Sònia aconseguirien el dinar, que el pujaria la Sònia en cotxe tot dinant plegats. La ruta seria Lleida-Juneda-Arbeca-Els Omellons- Tarrés-Vimbodí- L’Espluga de Francolí- Montblanc- Cabra del Camp- El Pla de Santa Maria-Valls gairebé tot per pistes. Esmorzaríem a Arbeca. Dinaríem a l’Espluga on s’unirien dos participants més.

Llegir més...CRÒNICA II pedalada Hivernal de Cervera 2010

Per Alba RuizSona el despertador a les 6:00 del matí d’un diumenge (una que no està acostumada...) d’alguns membres del btt Valls: Rosa, Joan, Oscar, Santi i Alba. El temps amenaça molta pluja però tot i matinar ens sentim feliços en veure que el cel ens mostra certes clarianes i ens ofereix una temperatura d’uns 5 graus. Ens endinsem en senderons ràpidament (amb un conseqüent embussament) on passarmem gran part de la pedalada; els del poble comenten que s’ha canviat l’itinerari degut al mal estat del terreny, totalment argilós i víctima de suportar un bon temps de pluja. Però ja ens agrada, el paisatge és maco i els senderons conviden a endinsarse plenament en la natura.

Llegir més...Fotos del Rei del Senderó 2010

Per Santi Jimenez


Al nostre picasa ja teniu disponibles les fotos que el nostre company Santi ens ha fet. Realment impresionants!!
Moltes gracies Santi!Fotos dels últims events: La Pica, Tauro i baixada de Prades

Al nostre album PICASA teniu les fotos dels ultims events del BTTValls: La TAURO Valls, la Pica i la Baixada de Prades
A disfrutar-les!!1 2 3 4 5 6 7 8 9 10