::Inici >Les Nostres Receptes

Les Nostres Receptes

Les postres o dolços casolans són la nostra especialitat. Tot i això, a continuació us presentem algunes de les receptes que més agraden als nostres clients. Us animem a realitzar-les a casa, ja que són unes receptes molt fàcils i ràpides de fer, i a més gaudireu del plaer de menjar-vos-les. També podeu venir a tastar-les al nostre restaurant:

"RESTAURANT CASTRO

Plaça Major, 5 de Flix (977411311)

US HI ESPEREM!

Batedor Motlles Pinzell  Rodet

 

1. Coca de Cireres

INGREDIENTS:  
  1. Aigua (250 ml)
  2. Farina de blat (500 gr)
  3. Sucre moreno (250 gr)       
  4. Llevat de pa (15 gr)
  5. Oli d'Oliva (100 ml) 
  6. Cireres (1/2 kg)
  7. Melmelada al gust (1 cullerada)
PREPARACIÓ: 
Ajuntem tots els ingredients en un bol i els amassem afegint la farina poc a poc, fins que ens quedi una massa homogènia, la deixarem reposar uns minuts i després l'estirem amb el rodet. Finalment hi posem les cireres sense pinyol per sobre i ho fiquem al forn a 180º durant uns 45 min. Finalment, quan ho traiem del forn hi untem la melmelada per sobre amb ajuda d'un pinzell.

EL RESULTAT:

Coca de cireres



2. Rosquilles

 INGREDIENTS:  

  1. Ou (1 unitat) 
  2. Llet (125 ml)
  3. Sucre moreno (125 gr)
  4. Llevat (1 sobre)
  5. Oli d'Oliva (100 ml)
  6. Anís (100 ml) 
  7. Raspadura 1/2 limona
  8. Farina (tota la que hi entri) 
  9. Sucre glacé per decorar
PREPARACIÓ:  
Ajuntem tots els ingredients en un bol i els amassem afegint la farina poc a poc, tota la que hi entri, fins que ens quedi una massa homogènia. Un cop formades les rosquilles, amb ajuda de les mans, procedim a fregir-les amb un bon oli d'oliva ben calent. Un cop fetes les deixarem sobre paper de cuina per tal que escorri l'oli sobrer i finalment les decorarem amb sucre glacé.

EL RESULTAT:
Rosquilles

 



3. Pa de Sègol amb pipes

INGREDIENTS:

  1. Aigua (250 ml).
  2. Farina de blat (200 gr).
  3. Farina de sègol (300 gr).
  4. Llevat de pa (15 gr).
  5. Oli d'Oliva (100 ml).
  6. Sal (al gust).
  7. Pipes de girasol (20 gr).

 PREPARACIÓ:

Posem l'aigua, l'oli, la sal, les farines i el llevat, en aquest ordre, en un bol i ho amassem tot junt. Quan la massa ja es pot treballar, hi afegim les pipes, i continuem amassant, fins obtenir una massa homogènia que no se'ns enganxi a les mans. Seguidament la deixarem reposar, ficada dins d'un motlle i tapada amb un drap de cotó, fiNS que el llevat reaccioni. Després l'enfornem durant uns 30 minuts a 180º. Les pipes de girasol poden ser substituides per llavors de lli o sèsam.

EL RESULTAT:
Pa



4. Els Cargols del Iaio Batiste

INGREDIENTS:

  1. Cargols (1 kg).
  2. Farina de blat (2 cullerades soperes).
  3. Alls (5 o 6).
  4. Julivert (1 ramet).
  5. Conyac (1 copa).
  6. Sal (1 pessic).
  7. Pebre (1 pessic).
  8. Herbes aromàtiques del Iaio.

PREPARACIÓ:

Primer rentem els cargols i els fem sortir deixant-los en remull. Un cop han sortit els posem al foc i quan han començat a bullir, canviem l'aigua, i tornem a esperar que bullin, moment en que afegirem la sal i el pebre. Quan estan bullits els colem i reservem una mica d'aigua del bullit. A part, fem una picada amb els alls, el julivert i el conyac. Afegim als caragols la farina i la deixem torrar una mica i després hi afegim la picada i les herbes aromàtiques que el meu iaio es nega a desvetllar. Finalment afegim la mica d'aigua del bullit que havíem reservat i ho deixem reposar.

EL RESULTAT:
 Cargols de l'Avi