Les postres o dolços casolans són la nostra especialitat. Tot i això, a continuació us presentem algunes de les receptes que més agraden als nostres clients. Us animem a realitzar-les a casa, ja que són unes receptes molt fàcils i ràpides de fer, i a més gaudireu del plaer de menjar-vos-les. També podeu venir a tastar-les al nostre restaurant:
"RESTAURANT CASTRO"
Plaça Major, 5 de Flix (977411311)
US HI ESPEREM!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
INGREDIENTS:
![]() |
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
Posem l'aigua, l'oli, la sal, les farines i el llevat, en aquest ordre, en un bol i ho amassem tot junt. Quan la massa ja es pot treballar, hi afegim les pipes, i continuem amassant, fins obtenir una massa homogènia que no se'ns enganxi a les mans. Seguidament la deixarem reposar, ficada dins d'un motlle i tapada amb un drap de cotó, fiNS que el llevat reaccioni. Després l'enfornem durant uns 30 minuts a 180º. Les pipes de girasol poden ser substituides per llavors de lli o sèsam.
![]() |
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
Primer rentem els cargols i els fem sortir deixant-los en remull. Un cop han sortit els posem al foc i quan han començat a bullir, canviem l'aigua, i tornem a esperar que bullin, moment en que afegirem la sal i el pebre. Quan estan bullits els colem i reservem una mica d'aigua del bullit. A part, fem una picada amb els alls, el julivert i el conyac. Afegim als caragols la farina i la deixem torrar una mica i després hi afegim la picada i les herbes aromàtiques que el meu iaio es nega a desvetllar. Finalment afegim la mica d'aigua del bullit que havíem reservat i ho deixem reposar.
![]() |