::Inici >Fira d'Alimentaciˇ ecol˛gica a Tarragona

Fira d'Alimentaciˇ ecol˛gica a Tarragona

El nou recinte firal del Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà del 15 al 17 de juny del 2007 la fira Ecoteca primera fira de l’alimentació ecològica de Catalunya. Al salò es donaran cita nombrosos professionals del sector, així com els consells reguladors, les institucions i cooperatives.
 
Els productes ecològics seran els protagonistes de la primera edició d’Ecoteca. Amb la creació del salò d’aquests productes es pretén donar a conèixer els aliments ecològics a la població, fomentant la seva venta i consum.
 
Ecoteca està destinada a tots aquells sectors vinculats directa o indirectament als productes ecològics: productors, distribuïdores, empreses transformadores, restauradores i públic en general.
 
Entre les activitats del certamen cal destacar les degustacions de verdures, fruites, vins i olis. Durat els 3 dies de fira, xefs de reconegut prestigi realitzaran exhibicions de cuina d’autor amb productes ecològics. A mès, s’habilitarà un àrea de restauració per a tots aquells visitants que vulguin provar el menú degustació.
http://www.ecologica.cat/