::Inici >ESTALVI I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

ESTALVI I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

El nostre objectiu principal és fomentar el màxim l'estalvi i l'eficiència energètica tan en les indústries, edificis públics, edificis d’habitatge o habitatge. Tot això ve degut en que els temps que vivim actualment el preus de les energies (gas, electricitat, gas-oil...) tenen un preu molt elevat, i a més amb previsió de futures pujades.

Doncs el que es pretén es conscienciar el client de l'estalvi que pot obtenir, sempre i quan es facin unes petites inversions que a curt període es recuperaran.

En moltes coses que ens envolten i no som capaços de detectar maquinària, electrodomèstics, aixetes... que estan consumint més de l’habitual. Per això el que volem des de ANMARPI és assessorar i fer auditories energètiques que puguin minimitzar l’energia consumida i la vegada minimitzar el cost econòmic.

Un dels altres factors aconseguir seria la reducció del diòxid de carboni, ja que això suposa un 78% del impacte de l’efecte hivernacle que actualment tenim a nivell mundial.


VISTA2
 Si troba que a casa seva o bé a la seva empresa té unes factures molt elevades (tan sigui amb aigua, gas, electricitat o gas-oil), posis en contacte amb nosaltres i li donarem solucions per tal de que aquestes factures disminueixin.