::Inici >ESCRITS SOBRE JOSEP ANTON >A UN GRUP D’AMICS DE JOSEP ANTON FORTUNYO- del seu pare i famìlia

A UN GRUP D’AMICS DE JOSEP ANTON FORTUNYO- del seu pare i famìlia

A UN GRUP D’AMICS DE JOSEP ANTON FORTUNYO .........2 – 4 – 10 Escrit d’Antoni Fortuño Sas, ................................. Volguts i respectats amics del nostre fill Josep Anton : Entre les pertinences seves, hem trobat una sèrie de direccions a les quals ell enviava, creiem que cada mes, - segons diu la seva esposa Manoli Lleberia – escrits que bé podien ser frases cèlebres recollides per Ell, o altres escrits que podien interessar a qui anaven dedicats. Sembla ser que al tenir una quantitat de persones amigues els hi dedicava uns moments cada mes per regraciar-se amb ells i agrair-los-hi la seva Amistat, així ho cultivava recordant moments passats amb goig en circumstàncies variades com eren els seus amics. Us estranyarà tot això, als que no ha arribat la notícia de la seva mort. Ell venint d’entrenar al migdia preparant-se per els campionats catalans de veterans de la seva categoria i els estatals, el dia 31 de gener va sofrir un desmai que va resultar ser un infart. Assistit al poble de Vinebre, fou traslladat a Barna, al centre de cures del cor de Bellvitge. La reacció fou molt bona de la part afectada i semblava curada així com retorn de consciència amb bona reacció, però una sèrie de complicacions posteriors el portaren a un no retorn, així expirà el dia 5 de març.... No vull afegir res més, crec que tots ho comprendreu. Dit tot això, voldríem continuar amb aquest contactes i unilateralment, hem decidit seguir des d’ara amb els enviaments com ell feia. Per nosaltres, serà com un recordatori dels amics que tenia, que tant de be mutu us vareu fer,,,, No voldríem que s’esborressin aquestes amistats i intentarem conservar-les amb aquests enviaments. Us demanaríem que si teniu alguna foto vostra en que hi figuri ELL o escrits d’anècdotes o coses que ens el puguin fer viure més real ... espero no dubteu en fer-nos-ho arribar. La família tota us agraeix el que podeu fer per nosaltres i els seus fills i esposa, principalment, que sàpiguen els amics que ha deixat escampats per els llocs on hi va posar la seva fita i comprenguin que no estan sols. BLOG del pare de Josep Anton per si hi voleu fer una ullada. http://rebaixes.blogspot.com/ i altres que els trobareu a la barra lateral. E-MAIL d’ Anton Fortuño Sas pare de J.A.Fortunyo –ell es va canviar el cognom , així portaria la NY catalana que en l’arbre genealògic dels avantpassats s’hi esmentava abans de la contrarietat soferta pel poble català. anforsa@gmail.com anforsa@tinet.cat Us agraïm la vostra comprensió i esperem poder seguir el camí emprés un dia per ELL i ara continuat per nosaltres. Una abraçada virtual, en nom de tota la família... Anton. La Torre de l’Espanyol, 6 – 4 - 10 A UN GRUP D’AMICS DE JOSEP ANTON FORTUNYO- del seu pare i famìlia

A UN GRUP D’AMICS DE JOSEP ANTON  FORTUNYO

.........2 – 4 – 10  Escrit d’Antoni Fortuño Sas,

.................................

Volguts i respectats amics del nostre fill Josep Anton :

Entre les pertinences seves, hem trobat una sèrie de direccions a les quals ell enviava, creiem que cada mes, - segons diu la seva  esposa Manoli Lleberia – escrits que bé podien ser frases cèlebres recollides per Ell, o altres escrits que podien interessar a qui anaven dedicats. Sembla ser que al tenir una quantitat de persones amigues els hi dedicava uns moments cada mes per regraciar-se amb ells i agrair-los-hi la seva Amistat, així ho cultivava recordant moments passats amb goig en circumstàncies variades com eren els seus amics.

Us estranyarà tot això, als que no ha arribat la notícia de la seva mort. Ell venint d’entrenar al migdia preparant-se per els campionats catalans de veterans de la seva categoria i els estatals, el dia 31 de gener va sofrir un desmai que va resultar ser un infart.

Assistit al poble de Vinebre, fou traslladat a Barna, al centre de cures del cor de Bellvitge. La reacció fou molt bona de la part afectada i semblava curada així com retorn de consciència amb bona reacció, però una sèrie de complicacions posteriors el portaren a un no retorn, així expirà el dia 5 de març.... No  vull afegir res més, crec que tots ho comprendreu.

 

Dit tot això, voldríem continuar amb aquest contactes i unilateralment, hem decidit seguir des d’ara amb els enviaments com ell feia. Per nosaltres, serà com un recordatori dels  amics que tenia, que tant de be mutu us vareu fer,,,, No voldríem que s’esborressin aquestes amistats i intentarem conservar-les amb aquests enviaments.

 

Us demanaríem que si teniu alguna foto vostra en que hi figuri ELL o escrits d’anècdotes o coses que ens el puguin fer viure més real ... espero no dubteu en fer-nos-ho arribar.

 

La família tota us agraeix el que podeu fer per nosaltres i els seus fills i esposa, principalment, que sàpiguen els amics que ha deixat escampats per els llocs on hi va posar la seva fita i comprenguin que no estan sols.

 

BLOG  del pare de Josep Anton per si hi voleu fer una ullada.

http://rebaixes.blogspot.com/  i altres que els trobareu a la barra lateral.

 

E-MAIL d’ Anton Fortuño Sas pare de J.A.Fortunyo –ell es va canviar el cognom , així portaria la NY catalana que en l’arbre genealògic dels avantpassats  s’hi esmentava abans de la contrarietat soferta pel poble català.

anforsa@gmail.com

anforsa@tinet.cat

 

Us agraïm la vostra comprensió i esperem poder seguir el camí emprés un dia per ELL i ara continuat per nosaltres. Una abraçada virtual, en nom de tota la família... Anton.

 

La Torre de l’Espanyol, 6 – 4 - 10