Presentació
Pàgina web de l'Associació de Mares i Pares del col·legi Mare de Déu de la Serra de Montblanc.

Esteu a favor que es faci un banc de llibres de text? Estarieu disposat a ajudar

Enquesta:

icona rss Rss

CURS PER NOUS DIRIGENTS D'AMPAs

 El passat 2 d'abril es va fer una nova edició del Curs per a Nous Dirigents d'AMPAs  organitzat per la CCAPAC. Va tenir lloc a la seu de FAMPAEC, a Lleida i dos membres de la junta de la nostra AMPA, en Xavier Manchado i la Raquel Huguet, hi van assistir. Va ser un matí molt profitós i on vam aprendre molt.
 A 2/4 de 10 del matí, el president de la FAMPAEC, el Sr. Manel Ros, va donar la benvinguda als assistents, el Sr. bisbe, Salvador Giménez, també va donar la benvinguda i va agrair als assistents la seva tasca i dedicació en la defensa de l'escola concertada. Seguidament el president de la CCAPAC, el Sr. Josep Mª Romagosa, va exposar què és la CCAPAC (Confederació Cristiana d'Associacions de Pres d'Alumnes de Catalunya), quins serveis ofereix... També va incidir en els atacs sistemàtics que reb l'escola concertada i sobre aquest tema va recomanar el seu article publicat a El Punt Avui.
Després es va fer una pausa on els participants al curs vàrem poder intercanviar opinisons, idees...
Després de la pausa, el Sr. Juanjo Fernández va exposar un "Manual d'ús, manteniment i millora de l'AMPA". Destacant diversos punts com la importància d'aconseguir que els membres de l'AMPA  esdevinguin Socis i treballin en complicitat amb l'escola, les funcions de la Junta i l'Assemblea, i les diferents funcions del President/a, Secretari/a i Tresorer/a.
Va ser un curs interessant, profitós i on en van fer participar activament de diverses activitats i posar en comú les nostres inquietuds, pràctiques...
Vam sortir a les 2 del migdia amb les piles moooolt carregades i amb ganes d'activar la nostra AMPA per poder arribar més i millor als pares i mares associats i així servir a les famílies per contribuir a la millor educació dels nostres fills.

curs1curs2curs3curs4