::Inici >Qui som i que fem?

Qui som i que fem?

 

Som un Club Esportiu fundat el 8 de Gener de 1996 per a promoure els esports d’aigua al Riu Ebre. Les nostres instal·lacions estan situades al Passeig Reïnosa s/n de Deltebre (Baix Ebre).

L’activitat que hem promogut des de un principi ha sigut el piragüisme d'aigues tranquiles, esport amb el qual hem aconseguit un bon grapat de triomfs a nivell de Catalunya. També hem estat competint a nivell nacional amb resultats bastant rellevants, fins al punt que hem tingut alguns palistes que han sigut cridats per la Federació Espanyola per a entrar a Centres de Tecnificació Estatals.
Durant la temporada organitzem una de les proves dels més petits de la Federació Catalana de Piragüisme i la Mitja Marató de l'Ebre que organitzem des de l'any 1997. També estem presents a la prova de La Cursa del Llop en els trams de piragüisme i participem en proves de Clubs de Catalunya, Aragó i València.

L’any 2005 és va posar en marxa la Secció de Muleta gràcies a les subvencions que vam obtenir dels Organismes Oficials i que ens van permetre l’adquisició de la primera muleta anomenada “La Furienta”. L’any 2007 en vam adquirir una altra anomenada “La Saboga”. Amb Muleta hem participat des de el 2006 a la Lliga de l’Ebre que vam guanyar l’any 2007, hi també hem estat presents a la Lliga Catalana. Organitzem, cada any, una de les proves de la Lliga de Muletes de l'ebre al mes d'Agost i, també des de 2009, organitzem una de les proves de la Lliga Catalana de Llagut.
Com a cloenda de la temporada, i des de el 1996, organitzem la anomenada "Ruta de l'Estraperlo" que realitzem al mes d'Octubre.