::Inici >Comentaris

Comentaris


Resposta als comentaris del blog bttelspallaresos

http://bttelspallaresos.blogspot.com/
Diumenge, 7 de febrer de 2010


"La verdad es que aunque las formas de como nos hemos enterado de la pedalada no nos han gustado, hay que reconocer que la gente betetera responde en cuanto hay una buena ocasión"

Apreciat biker, em sap greu que no t'hagis assabentat de la pedalada, però vam enviar el cartell a l'Ajuntament (va estar penjat 2 dies a la web), el vam penjar a la seu del club on tu pertanys 15 dies abans del dia de la pedalada (no hi deus passar gaire sovint), i per un grapat de comerços del poble, procurarem que la propera vegada tingui més difusió. Considerem que la difusió ha estat suficient atès que era la nostra primera activitat d’aquest tipus, i més veient el nombre de bikers que han vingut a la convocatòria.


"Nos dirigimos al lugar de la salida , La Font de la mina o mejor dicho delante del Ceip Sant Sebastiá."

El lloc de Sortida era la Font de la Mina, però la taula la vam ficar a una superfície horitzontal, qüestió de física. A més a més ja es van ficar unes banderoles prou grans com per fer la “difusió” del canvi d’ubicació del lloc de control, el qual es troba aproximadament a uns 15 metres de la Font de la Mina, per el camí més curt. De totes maneres la sortida de la bicicletada va ésser desde el punt establert “LA FONT DE LA MINA” la qual llinda per un costat amb l’avinguda Catalunya, per un altre carrer Cometa, per l’altre carrer Jujol, i amb el CEIP Sant Sebastià; i tot l’encreuament amb una visibilitat perfecta.


"en el centro de Vilabella, parada para tomar agua, se ha echado en falta los habituallamientos inexistentes en esta pedalada."

No hi havia punt d'aigua per que era una pedalada on no hi havia inscripció, solament un donatiu íntegre pel poble d'Haití i un esmorzar, on pagaves el cost íntegre que el bar ens va dir, com entendràs no ficarem l'aigua de la nostra butxaca.
Vam preguntar a tothom que tal tot i aquesta queixa no la va formul·lar ningú, per cert en castellà s'escriu “avituallamiento”


"La font de la mina otros para Bar Hostalets donde se realizaba el almuerzo y algunos dieron vueltas por el pueblo, buscando "un Bar de Pallaresos" como ponía en el cartel anunciante de la pedalada"

No vam ficar el Bar per que estàvem pendents de la resposta d'un altre dels 4 bars a qui ho vam proposar, i cas de dir-nos que si ens havíem plantejat dividir-ho en 2 grups, era una iniciativa per donar vida als bars sense demanar res a canvi (cosa que no s'estila normalment). De totes maneres en el moment de donar els dorsals i els tickets informàvem del lloc on era el Bar Hostalets, pot ser no és pot parlar quan en la part d’esmorzar no s’ha participat i potser aquesta informació no te la van donar al punt de control per aquesta mateixa raó.


", Buena iniciativa pero mejorable organización, pero como reza el cartel "los participantes eximen a la organización de cualquier responsabilidad...."

El motiu de ficar aquest text, és per que no hi havia cap assegurança, donat que si l'haguéssim contractat l'hauríem d'haver cobrat i no volíem que el cost fòs mol alt, volíem molta gent per tal de recaptar el màxim de diners pel poble d'Haití. Tot i això si teníem una assegurança de R.C., per si fèiem mal a algú, que va ficar a la nostra disposició l 'empresa d'esports d'aventura NIL TRAVEL, sense cap cost per la nostra associació, va ser una més de les aportacions per la causa feta per NIL TRAVEL.

Acceptem les crítiques, sobre tot les constructives, com varem rebre i vam prendre bona nota, el mes fàcil és no fer rés i criticar per criticar el que fan els altres, diuen que “a veces la ignorancia es muy osada”. Almenys en poc temps ja hem fet 3 activitats, i les que vindran, encara que no tinguem el recolzament que tenen d'altres, no tenim mitjans econòmics, però anem sobrats de ganes i imaginació per dur a terme els nostres propòsits.

Gràcies per tot, si vens la propera vegada seràs benvingut.

Els organitzadors de la Pedalada solidària per Haití
Assoc. Esportiva d’Amics i Veterans Els Pallaresos