::Inici >NOTICIES D'INTERES

NOTICIES D'INTERES

PROPERA PREVISTA VISITA 8 D'ABRIL A LA NOSTRA EMPRESA MARE, LA MULTINACIONAL REPSOL, UBICADA A LA POBLA DE MAFUMET.


PROPERA PREVISTA VISITA 24 DE MARÇ. Recordatori i agraïment per la col·laboració amb l'Autoritat Portuària

Port de TarragonaPARTICIPACIÓ A LA 9ª FIRA INERNACIONAL D'EMPRESES SIMULADES 2010:

L’empresa simulada TARRACOSIM S.A.S participarà en la propera Fira Internacional d’Empreses simulades que tindrà lloc, a Barcelona, els propers dies 17,18 i 19 de març del 2010.

 

Event que es du a terme al llarg de 9 edicions. Gràcies al finançament de l’Ajuntament i suport de l’ empresa Repsol.
 
Els alumnes de Tarragona són els beneficiaris d’ aquestes ajudes bàsiques que proporcionen ambdues entitats per una millor inserció laboral, permetent així que seguim formant part d’aquesta societat de coneixement en la que vivim.

 

 

* ABRIL 2008. LA PARTICIPACIÓ A LA 8a FIRA INTERNACIONAL D'EMPRESES SIMULADES.*La participació a la 6a FITTA. Saló de la formació i del treball. Es va realitzar al palau de fires i congressos de Tarragona amb l’ intenció d’orientar el futur dels treballadors, dels estudiants i de les empreses.


*Els alumnes que ho han demanat han realitzat Estades internacionals de tres i/o quatre setmanes de pràctiques administratives al Regne Unit.


* 1er Meeting Point provincial. Trobada de les empreses simulades (SEFED EBRE, PROCAMP, GLUPS, TERRISSAL i TARRACOSIM) el dia 30 de setembre per exposar i intercanviar els diferents productes i serveis que desenvolupen.