::Inici >XXIX TORNEIG DE FUTBOL BASE - 2009

XXIX TORNEIG DE FUTBOL BASE - 2009

Portada.JPG

Salutació (catalą)

29 edicions, sembla que fos ahir que celebràvem les noces d’argent i una més i arribarem a la xifra rodona de 30, el C.F. CANONJA i l’ESCOLA DE FUTBOL BASE SANT SEBASTIÀ, amb la col·laboració indispensable de diverses persones, empreses privades i l’ajuntament de la Canonja ens disposem a organitzar el nostre torneig anual de futbol base.
 
Ens tornem a trobar un cop més aprofitant l’aturada de la competició oficial durant les festes de Setmana Santa i Pasqua. Una temporada més en la que els nostres equips i jugadors s’estan esforçant per aconseguir uns bons resultats, d’acord amb els objectius marcats, però per damunt de tot el primer objectiu sempre serà formar-los com a persones.
 
El conjunt de persones, totes voluntàries, que hem tingut l’oportunitat d’organitzar aquest torneig volem agrair, com sempre, l’ajut de particulars, empreses i entitats, que amb la seva col·laboració econòmica han contribuït un any més, tot i la crisi econòmica que ens afecta, a que aquesta festa del futbol canongí es pugui dur a terme.
 
També hem d’agrair als clubs participants la seva disponibilitat per participar en el torneig, i als que han arribat des de llocs més llunyans de la geografia espanyola desitjar-los una estada molt agradable entre nosaltres.
 
Donem les gràcies a la Federació Catalana de Futbol i al Comitè Tècnic d’àrbitres per la seva implicació perquè la competició tingui també un bon nivell arbitral, i també a Protecció Civil i la Creu Roja que amb la seva col·laboració afegeixen un plus de seguretat al públic i participants.
 
Només ens queda desitjar sort a tots els participants, a ells que són els protagonistes absolutament necessaris perquè amb la seva aportació esportiva aconsegueixen la popularitat i difusió que el nostre torneig té any rera any.
 
Comitè Organitzador