Presentació
Web personal de Jaume Castell Cervera, on hi pots trovar el seu primer llibre a més dels que vindràn, així com temes del seu entorn natural.

COSES D'EN JAUME

  

 

papi

COSES D'EN JAUME

Aquesta web personal, no preten més que ser un gra de sorra en aquesta inmensitat que és Internet. Una eina recent en el temps i que aprofitada de manera correcta, aporta un volum d'informació i d'interrelació entre les persones, desconeguts fins ara.

 

Concretament l'aportació d'aquesta web, és relacionada amb el mon de la cultura. Un mòn molt interessant per mi particularment, del que en sóc autodidacta i del qual disfruto en els moments de lleure, sempre que les obligacions quotidianes m'ho permeten.

Així doncs, en aquesta web i pots trobar una petita descripció de qui sóc i el perquè d'aquesta web, així com unes seccions relacionades amb el resultat final de les meves indagacions en certs temes d'história, relacionats amb questions de les terres i gens que m'envolten.

El primer fruit dels meus treballs de recerca, ha estat el llibre "Reial Monestir Santa Maria de Benifassà, un lloc per descobrir", on faig a més d'una breu descripció històrica, una de més extensa relacionada amb la seva última reconstrucció, tot ilustrat amb gran nombre de fotografies de l'època.

També i figura un apartat, on espero poder penjar un dia la secció relacionada amb la publicació del meu proper llibre, ara en fase d'investigació i realització, que també fa referència a una temàtica històrica d'aquestes terres i que crec serà de molt interés per tothom i propi en particular.

Una salutació per tothom que visiti aquesta web. Jaume Castell Cervera.