Que és el Webfàcil de Tinet?

El Webfàcil de Tinet és una iniciativa de l'Organisme Autònom per a la Societat de la Informació (OASI) de la Diputació de Tarragona, per a facilitar i potenciar la creació de pàgines web al nostre territori.

El Webfàcil és una eina per a que ciutadans i organitzacions (entitats, associacions, ens públics i empreses) puguin crear la seva pròpia web mitjançant una aplicació senzilla i fàcil d'utilitzar, que els permetrà crear i gestionar el contingut de la seva pàgina i que els ofereix una sèrie de dissenys predefinits, de manera que es puguin publicar els seus continguts sense necessitat de tenir cap coneixement d'informàtica o de HTML.

Prova-ho ja!

Si vols provar el Webfàcil abans de registrar-te, pots utilitzar aquest compte que tenim reservat per a fer proves:

Codi d'usuari: demowf
Contrasenya: demowf

Entra i comprova que és molt fàcil afegir contingut a la web. Després, pots veure'n el resultat a la web http://webfacil.tinet.org/null.

El bloc del Webfàcil

Ja podeu consultar El bloc del Webfàcil, un espai comú per a que compartiu els vostres dubtes i propostes sobre l'eina.

En aquest bloc anirem afegint les novetats que anem oferint al Webfàcil, i hi podreu enviar els dubtes i comentaris que us vagin sorgint. També l'utilitzarem per penjar articles que creiem que poden ser del vostre interès, referits a la creació i manteniment de webs.

Per començar, hem iniciat una sèrie d'articles en aquest bloc titulada "Com promocionar la meva web". Esperem els vostres comentaris i consultes.

Com registrar-me?

Si ets usuari de Tinet, només cal que cliquis sobre l'enllaç de registrar un compte de Webfàcil, on hi ha un formulari per omplir una sèrie de dades. L'omples... i ja pots començar a crear la teva pròpia pàgina!

Si vols veure com està quedant la teva pàgina, només cal que vagis a la URL http://webfacil.tinet.org/usuari (on, "usuari" és el teu codi d'usuari de Tinet, aquell amb el qual has registrat el teu Webfàcil).

Si encara no ets tinetaire: Has de ser usuari de Tinet per poder utilitzar aquest servei. Si encara no ets usuari de Tinet clica aquí per saber com donar-te d'alta a Tinet.

Tinc un domini i vull associar-lo a la meva web

Si sou propietaris d'un domini (ex: lamevaweb.cat), i voleu que aquest estigui associat al vostre webfàcil, podeu contractar un hosting de domini per a Webfàcil a Tinet, i sol·licitar la redirecció. + informació

Tria el teu disseny

Pots escollir entre diferents plantilles. Seleccionar un disseny per a la teva pàgina web és tan fàcil com clicar un botó. Plantilles

Tens molts dissenys on escollir!