::Inici >Qui soc?

Qui soc?

Aqui podeu veure qui soc jo

Vaig neixer un dilluns 2 de gener, a les 16:54 de la tarda i era un nado que no sabia perque estava alli i no se encara perque, em van posar Gerard. Vaig anar creixent en un casa al c/ maria de oviedo, 10 de Tortosa i em van portar primer un temps a la guarderia Creu Roja i 2 anys a la Sant Jordi em sembla que es deia. Alla vaig coneier un munt d'amics i m'anava fent gran. Fins que als 3 anys, em van tenir que portar al colegi El Temple, que estava davant de la guarderia.
Pero no us penseu que em vaig borrar la guarderia del meu horari. No! Que va! Fins a 1er de Primaria anava alli des de les 7:00 fins a les 9:00 on anava amb les monitores de la guarderia fins a al colegi, i alli m'ho pasava molt be, perque hi havien uns nens mes grans que jo que tambe tenien que estar alli pel mateix motiu que jo: els seus pares entraven a treballar mes aviat de les 9 del mati i els tenien que deixar a algun lloc els fills, no?
I vaig estar alli fins a 1er de Primaria perque quan vaig començar a fer 1er de Primaria, al colegi van ficar una mena de servei de guarda, on estem els nens de 7:45 a les 9:00 al SUM i en 3 minuts estem a classe perque esta al mateix colegi (i dic estem perque encara hi vaig). I aixi fins ara.
A parvulari tenia de millors amics a 3: Jordi Gaya, Alejandro i Vanni (que en principi no es podien ni veure pero depres eren molt amics). Despres, de 1er de Primaria fins a 4t van haver-hi molts canvis d'amics pero els amics en general de tot aquest periode de temps eren: ( mirar submenu els meus companys i amics )