::Inici >Espai per a joves

Espai per a joves


 
Estimats nois i noies,
hem pensat que a la nostra web li faltava un espai per a vosaltres, sobretot als que us voleu dedicar a ser dissenyadors i/o decoradors. I per això, hem creat aquest apartat per a que pogueu dissenyar i decorar les vostres creacions. Seguidament, us diem el nom del programa que fem servir per als nostres projectes: Sweet Home 3D ( el podeu trobar a Softonic). Si voleu saber la nostra opinió, ens podeu enviar les vostres idees i creacions a: la18vanda21@hotmail.com, així us podem donar les nostres opinions, puntuar-vos i aconsellar-vos.
Si us agrada molt i creieu que teniu talent, us podeu apuntar al concurs: ' Imagine a world and do it'. I deprés els tres millors dissenys, participaran en un sorteig per a passar un dia sencer amb nosaltres, per a observar com fem la nostra feina.
Els nou guanyadors del concurs rebràn un taló de 100€ i  el guanyador final a part de passar un dia amb l'empresa obtindrà un taló de 250€.

Pautes a seguir i dates d'entrega:
-Envian's un correu a l'adreça web especificada anteriorment per a participar-hi. En aquest correu hi ha d'aparèixer: nom i cognoms, DNI, telèfons, edat, adreça i justificar per què vols participar-hi.
-El límit per subscriure's és el 20 de gener de 2011.
-A partir del 20 de gener, ja ens podràs començar a enviar la teva creació i la data límit és el 20 de febrer de 2011.
-El 19 de març penjarem a la web el nom dels tres guanyadors del concurs i el dia 1 d'abril de 2011 es podrà veure a la web el nom del guanyador del sorteig, que com a premi, ja ho hem dit, tindrà un dia sencer amb nosaltres per a conèixer les instal·lacions i com treballem.

                                    Atentament,  Ester Domingo i Paula Vilà.