::Inici >La casa

La casa

placaportada


Els Cups, es troba a la part sud de Sant Vicenç de Calders, és una casa de pagès del segle XIX amb una reforma integra feta l’any 2012 però conservant els elements de la casa que permet entrar en els seus orígens, la pagesia.

Hi podreu observar les eines del camp, una premsa i dos cups.

Aquesta casa ens ha arribat gràcies a l’esforç, constància i perseverància d’humils pagesos que sabent aprofitar els recursos de la terra van mantenir i ampliar el seu patrimoni i avui nosaltres i vosaltres la podem gaudir.

Els Cups es troba en un lloc privilegiat prop de la muntanya i la platja on es poden fer moltes activitats
La casa té una capacitat per a 8 persones amb possibilitat de 3 places més.

L’habitatge té dues plantes distribuides en quatre nivells.

A la planta de baix hi trobem  el cancell el qual dóna  a una entrada  i un petit lavabo .Seguidament hi ha la cuina menjador, totalment equipada amb microones, forn, rentaplats, nevera amb congelador entre altres electrodomèstics en aquesta mateixa planta i baixant uns graons hi ha una sala gran on hi ha una llar de foc, amplis sofàs, taules de joc i racons que conviden a una lectura relaxada. Des de la cuina i la sala es pot sortir a  un pati privat amb llar de foc i porxos sobre del quals hi ha una àmplia terrassa solàrium mirador on contemplar grans vistes del Vendrell ,  la platja de Coma-ruga i Sant Salvador.

A la part de dalt  hi trobem dos nivells   amb quatre habitacions dobles molt àmplies i cada una d’elles amb bany privat. Cada una de les habitacions té un nom que vol simbolitzar els colors que es poden observar a la vinya al llarg de l’any, així com les parts del cep. Al primer replà trobem l’habitació Rabassó, decorada a tons marrons.L’habitació Pàmpol decorada en tons vermells. Pujant quatre graons arriben al segon replà on hi l’habitació Redolta decorada a tons verds i l’habitació Raïm decorada a tons morats, en aquesta habitació hi ha accés a una terrassa on pendre el sol i gaudir de vistes de El Vendrell i de les platges.

general2