::Inici >Qui som

Qui som

Esport, cultura i natura

.
BTT La Pera va néixer a finals de 2008 i va sorgir de la mà d'un munt d'idees d'una colla d'amics, totes elles amb un eix comú, la BTT i la curiositat per una part de la nostra historia, la història de la Catalunya dels bandolers. Aquestes sinergies ens han portat a crear una associació esportivo-cultural per tal portar-vos en BTT per llegendes, rutes i camins del nostre territori que en el passat van estar trepitjats pels més famosos i agosarats bandolers i alhora apropar-vos a una part de la nostra història, que encara que poc difosa, forma part de la nostra identitat.

 

 Els fins de I'associació són:

Generals :

Promoure la pràctica de l’esport com element clau per la millora de la qualitat de       vida. Fomentar el descobriment del nostre entorn cultural mes proper, com element clau de la nostra identitat, mitjançant la practica de l’esport. Facilitar el coneixement i el respecte per la natura, mitjançant la practica d’activitats esportives de lleure. Fer de l’activitat esportiva un element facilitador pel foment de relacions d’amistat i coneixença.

Específics :

Promoure la pràctica esportiva de la BTT. Fomentar el coneixement, l’estudi i la divulgació del bandolerisme dels segles XVI al XIX, com a fet important que va provocar canvis en la societat de l’època. Facilitar el coneixement dels paratges naturals mes adequats per la practica del BTT i aquells que alhora son els mes representatius del nostre entorn. Promoure activitats lligades al BTT amb altres clubs o associacions i potenciar la Web i el foro, com elements divulgadors de la nostra activitat.