Enllašos d'interŔs
El blog de Dani Juarez
::Inici >L' Associaciˇ de Ve´ns L'Albada

L' Associaciˇ de Ve´ns L'Albada

LogoLa urbanització de l’Albada es un barri que neix d’una reivindicació d’altra Associació de Veïns (Riu-Clar) els veïns demanaven pisos i cases on els seus fills pugessin viure a prop del barri.
 
Les primeres construccions es van promoure com a cooperativa i després ja l’empresa privada va fer la resta. El resultat ha estat una urbanització moderna, on viu molta gent jove, que trenca amb la tradicional idea que es pot tenir dels barris.
 
L’Associació de Veïns L’Albada es va crear l’any 2001 per reivindicar els equipaments i les infraestructures socials necessaris pel barri i fomentar la convivència entre els veïns de l’Albada, i poc a poc s'aconsegueixen avenços. En aquest sentit l'A.V.V. L'Albada demana la correcta senyalització de les entrades al barri, l'aplicació d'un pla de Trànsit en condicions, que s'ens escolti a l'hora de planificar infraestructures que afecten als nostres veïns, s'estàn recolçant campanyes demanant millores al sistema sanitari i s'està en comunicació amb les diferents administracions per tal de que es proveeixin les plaçes de guarderia i escola necesàries a la nostra zona, amb un índex de natalitat molt alt.
 Inauguracio local
Tenint en compte que el nostre barri es de nova creació, els veïns no es coneixen i no hi ha locals comercials ni espais lúdics on els veïns puguin trobar-se, creiem que és molt important crear espais i activitats on els veïns puguin participar, trobar-se i relacionar-se per tal d’establir llaços amb la comunitat i apropar el món al nostre barri i tambè nosaltres apropar-nos al món, per no fomentar l’individualisme i l’aïllament social. Per aquest motiu al barri es celebren durant tot l’any diferents activitats i trobades.