::Inici >#GentUBUNTU

#GentUBUNTU

El voluntariat aporta un gran  valor afegit a l'associació, proporciona mirades diverses, més idees i maneres noves de fer.  

El seu compromís i implicació són fonamental en la tasca diària d'Atzavara-arrels. 

El treball puntual i continu del voluntariat té un efecte multiplicador en la millora de tota la societat. 

A més a més, les TIC es converteixen també en un mitjà d'inclusió per acompanyar i fer crèixer la xarxa del voluntariat en línia!

Del de l'any 2018 l'Associació Atzavara-arrels ha signat diferents convenis de col·laboracio conjunta amb instituts de Tortosa per tal de desenvolupar el Projecte de Servei Comunitari adreçat a l'alumnat de 3r d'ESO i que té per finalitat garantir que l'alumnat, al llarg de la seva trajectòria escolar, experimentin i protagonitzin accions de compromís civic, aprenguin en l'exercici actiu de la ciutadania, i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

També pots fer voluntariat amb nosaltres des de la comoditat del teu sofà. Com? Contacta'ns! Estès on estiguis, pots formar part d'Atzavara-arrels i a més no es necessita experiència prèvia per a començar a col·laborar en els nostres projectes.

Per tant, no ho dubtis més!... Si vols viure una experiència enriquidora, truca'ns o eniva'ns un whatsapp al 649 644 874 i parlem!

VoluntariatVHServei Comunitari
Voluntariat

 go.ivoox.com/rf/62132803