::Inici >(RE) ACCIONA - Aqui tambÚ passa

(RE) ACCIONA - Aqui tambÚ passa

Grup 
 «Ningú neix odiant a una altra persona pel color de la seva pell, el seu origen o la seva religió. La gent aprèn a odiar. I si es pot aprendre a odiar, també se'ls pot ensenyar a estimar. L'amor arriba més naturalment al cor humà que el seu contrari. (N. Mandela)

Aquest cap de setmana ens ha deixat imatges molt eloqüents... Lleida, Hong Kong, Chile, França, Brasil, Itália, Minneapolis. 
Acceptant i abraçant aquesta sensació d'impunitat de persones que pensen que algunes vides no valen res, però això passa des de fa temps... Los nadies, com deia Galeano.

Els fets que estem contemplant com allunyats no sorgeixen del no res, sinó que es sustenten de les petites accions del dia a dia.

Dels silencis, de deixar passar, de negar o menysprear el patiment de les persones que dia sí dia no, reben insults, mirades de menyspreus, comentaris que els hi carreguen les culpes de tots els mals.


Fa temps que treballem per un lloc on tothom sigui benvingut, benvinguda. Hem de poder engrandir aquesta lluita.
Nosaltres ja ho hem començat fa un temps,  amb un grup de dones compromeses en trencar els prejudicis que ens envolten.  La nostra tasca es visibilitzar fets i actes que fem, per construir noves realitats. TRENCAR PER (RE)CONSTRUIR.

Ara us necessitem també a vosaltres per donar-li la volta a l'odi en totes les seves manifestacions-
No us calleu, compartiu, visibilitzeu, feu valdre la vostra veu i la de les persones que no les posen en primer pla.

Lluitem per enderrocar l’odi arreu del món i comencem pel barri, pel poble, pel dia a dia i la quotidianitat."

RE

www.instagram.com/atpreacciona/

Grup de treball antiracista
de Terres de l'Ebre.


www.diaridetarragona.com/ebre/ReAcciona-una-m-estesa-per-a-les-persones-racialitzades-20200824-0024.html