::Inici >SAHTE Joves (de 15 a 21 anys)

SAHTE Joves (de 15 a 21 anys)

El SAHTE Joves és un servei gratuït i d'assistència voluntària d'atenció a homes joves, d'entre 15 i 21 anys, que han exercit, exerceixen o creuen que poden arribar a exercir violència de gènere en les seves relacions afectives.

És tracta d'una intervenció psicosocial on es treballen diferents aspectes sobre la violència que s'exerceix, la masculinitat, l'educació emocional, entre altres, per tal que puguin arribar a establir relacions afectivosexuals lliures de violència.

Creiem important canviar el focus i posar la responsabilitat i la necessitat de fer un treball en els homes joves, ja que són els principals responsables d'aquest tipus de violència, que és l'expressió més greu de la cultura patriarcal i masclista, i també per aconsseguir el benestar i la protecció de les parelles, i els seus fills i filles, en cas d'haver-n'hi.


SAHTE Joves (de 15 a 21 anys)
  
 

Coneix una mica més de què es tracta: 

www.radiorapita.cat/programs/lentrevista/radiorapita_podcast_19278

 

Atenció psicosocial en línia:

Durant els dies de confinament, amb motiu de l'emergència sanitària, l'equip d'atenció d'Atzavara-arrels, adaptem la nostra feina en la modalitat virtual per a continuar acompanyant als joves que aixi ho necessitin i adaptant-nos a les noves circumstàncies.


sathe homes

esplaiblanquerna.com/sahte/I amb el suport de:

Cxus