::Inici >Museu de l'Ebre

Museu de l'Ebre


D'ençà la seua innauguració l'any 1993, el Museu de l'Ebre, és el lloc on s'exposa el resultat del treball dut a terme per les comissions dels Amics i Amigues de l'Ebre, unes exposicions de producció pròpia i altres d'intercanvi o cedides per diferents entitats d'arreu dels Països Catalans.

Porta del Museu
El Museu de l'Ebre, disposa de tres sales d'exposició

distribuides en tres plantes poden així mostrar exposicions de temes diferents a cada planta . S'ha exposat obra d'artistes contemporanis de nom reconegut dins del món de l'art i també d'artistes novells, que després de pasar la seua obra pel vist i plau de la comissió d'arts plàstiques, s'han fet mereixedors d'un espai al Museu per a exposar.

 

En l'àmbit d'exposicions de caràcter històric i etnològic,la major part són de producció pròpia, fruit de l'estudi i l'investigació de la comissió d'història i de col.laboradors.

El seu treball s'ofereix al públic en forma d'exposicions, les quals es posen a disposició de les diferents associacions culturals o ajuntaments en una dinàmica d'intercanvis o de lloguer.

Les parets del Museu, respectant el material en que està construït el pont - ja que està ubicat a l'interior d'un dels pilans- son de formigó blanc.

Les característiques arquitectòniques, fan del Museu de l'Ebre un espai singular que val la pena de visitar.

Planta baixa del Museu
Primera planta del Museu Prespectiva del riu Ebre i pont del Mil.lenari