::Inici >Socis >Serveis Aviaris S.L.

Serveis Aviaris S.L.

serveis aviars  SERVEIS AVIARIS

Al servei de l´avicultor
 
   Serveis Aviaris és una empresa amb varis anys d´experiència dedicada tal com diu el seu nom a oferir serveis relacionats amb el món de l´avicultura. Bàsicament és dedica a la càrrega de pollastres, galls d´indi i gallines per a escorxador, però tambè ofereix altre tipus de serveis com neteja de granges , i trasllats de polletes o gallines de la granja de recria a la granja de posta. En un futur tambè té plantejat oferir serveis de vacunació i tall de becs de gallines.
    Al cap davant de l´empresa es troba una jove empresaria emprenedora : Shaila García Moreno.
 
On donem servei ?
 
   La seva seu es troba a Jesús (EMD de Tortosa) i el seu àmbit d´actuació es centra sobretot a les Terres de l´Ebre, encara que tambè actua a la zona de la provincia de Castelló, Terol, Saragossa, Lleida, i resta de la provincia de Tarragona.
 
Servei professional i qualificat
 
   L´empresa està composada per varis equips o colles de persones ( normalment de 5 o 6 persones cadascuna) que es desplaçen amb vehicle fins a les granges on han de realitzar el treballs.
       Cada equip té un cap de colla que el responsable de dirigir l´equip i de que els treballs es realitzin el millor i el més ràpidament possible i guardant sempre l´integritat i el benestar dels animals, així com respetant i evitant desordres a les granges.
 
Al seu servei les 24 hores del dia i tots els dies 
 
Per qualsevol consulta o encàrrec de feina ens poden localitzar a:
 
 C/ Daniel Mangrané, 6 baixos
43590 - Jesus (Tortosa) - Tarragona
Tel. 615 477 768 – 977 50 43 72 
 E-mail: serveisaviarisl@hotmail.com
 
 
 
El blog de l' avicultor
 
 Mensualment publicarem un article relacionat amb el món de l´avicultura.
 
 Esperem que aquest espai ajudi a conèixer una mica més aquest mòn desconegut per a molts que és l´avicultura i de la qual s´obtenen aliments bàsics d´alt interès nutricional com són la carn i els ous, i de la qual tenim una representació considerable a les Terres de l´Ebre.