::Inici / Inicio >Grup de Joves / Grupo de Jóvenes

Grup de Joves / Grupo de Jóvenes

Logo 
Estem reorganitzant el Grup de Joves de l’ADCT, volem començar a fer activitats els dissabtes al matí per a nois i noies d’entre 7 i 14 anys, ja us anirem informant però us podem avançar que costarà 25,00€ mensuals, per la compra de material (no inclou la quota anual), i que haurà de ser un grup de com a mínim 10 persones, poden ser fills, amics, diabetics o no però que tinguin ganes de passar una bona estona!!! Consultar altres edats.

Per demanar informació o per apuntar-se a alguna de les activitats ens heu de trucar al telèfon 606 81 69 03 o be enviar-nos un correu electrònic a l’adreça: diabeticostarragona@gmail.com

 
Tenim a la vostra disposició un dossier amb el projecte del Grup de Joves, no dubteu en demanar-ho!!!

US HI ESPEREM!!!!

Tenim també creat, una pàgina al facebook del Grup de Joves, aquí us deixo l'enllaç: 
www.facebook.com/GrupDeJovesAdctLogo Estamos reorganizando el Grupo de Jóvenes de la ADCT, queremos empezar a hacer actividades los sábados por la mañana para chicos y chicas de entre 7 y 14 años, ya os iremos informando pero os podemos avanzar que costará 25,00€ mensuales, para la compra de material (no incluye la cuota anual), y que tendrá que ser un grupo de como mínimo 10 personas, pueden ser hijos, amigos, diabéticos o no pero que tengan ganas de pasar un buen rato!!!! Consultar para otras edades. 

Para pedir información o apuntarse a alguna de las actividades teneis que llamar al teléfono 606 81 69 03 o bien enviarnos un correo electrónico a la dirección:
diabeticostarragona@gmail.com 

Tenemos a vuestra disposición un dosier con el proyecto del Grupo de Jóvenes, no dudeis en pedirlo!!!!

OS ESPERAMOS!!!!

Tenemos también creado, una página en el facebook del Grupo de Jóvenes, aquí os dejo el enlace: 
www.facebook.com/GrupDeJovesAdct