::PÓgina Inicial >TORNEIG CLOENDA

TORNEIG CLOENDA

En curs: Temporada 2012 - 2013

Reglament Torneig Cloenda

REGLAMENT


1.-
EL SEGON TORNEIG DE CLOENDA DEL TORNEIG MUNICIPAL DE FUTBOL SALA ES CELEBRARÀ ENTRE EL 19 DE MAIG I EL 9 DE JUNY DE 2012 ALS PAVELLONS DE SANT SALVADOR, RIUCLAR I CAMPCLAR, SEGUINT EL PROGRAMA DE PARTITS QUE ADJUNTEM.

 

2.- EN AQUEST TORNEIG DE CLOENDA NOMÉS PODRAN PARTICIPAR ELS JUGADORS AMB FITXA CORRESPONENT A LA TEMPORADA 2011/2012, PER LA QUAL COSA SERÀ OBLIGATÒRIA LA PRESENTACIÓ DE LA CITADA DOCUMENTACIÓ ABANS DE CADA PARTIT.

 

3.- ELS PARTITS DE LA FASE PRÈVIA TINDRAN LA DURADA HABITUAL. ES A DIR, 50 MINUTS, DIVIDITS EN DOS PERÍODES DE 25 MINUTS. ELS PARTITS DE LA FASE FINAL TINDRAN UNA DURADA DE 30 MINUTS, SENSE ATURAR EL RELLOTGE I DISPUTATS EN DOS PERÍODES DE 15 MINUTS, SENSE DESCANS. EN EL CAS QUE A L’HORA PREVISTA D’INICI D’UN PARTIT, UN DELS DOS EQUIPS NO SIGUI PRESENT, ES DONARÀ EL PARTIT PER GUANYAT A L’EQUIP RIVAL AMB UN RESULTAT DE 3-0. L’EQUIP QUE NO ES PRESENTI A UN PARTIT RESTARÀ EXCLÒS DEL TORNEIG.

EN EL CAS QUE EL RETARD SIGUI PRODUÏT PER AMBDÓS EQUIPS, EL PARTIT TINDRÀ UNA DURADA INFERIOR, IGUAL AL RETARD ACUMULAT.

 

4.-  ELS PARTITS ES JUGARAN AMB LA PILOTA PROPORCIONADA PER L’ORGANITZACIÓ. EN EL CAS QUE ELS DOS EQUIPS ESTIGUIN D’ACORD ES PODRÀ UTILITZAR UNA DE DIFERENT.

 

5.- EN CAS DE COINCIDÈNCIA DE COLORS DE SAMARRETA, L’EQUIP QUE FIGURA EN SEGON LLOC AL PROGRAMA DE JOC ES VEURÀ OBLIGAT A CANVIAR D’INDUMENTÀRIA.

 

6.- L’EQUIP GUANYADOR DE CADA PARTIT DE LA FASE DE GRUPS OBTINDRÀ 3 PUNTS I EL PERDEDOR 0. EN CAS D’EMPAT S’OBTINDRÀ 1 PUNT PER EQUIP.

 

7.- UN COP ACABADA LA FASE DE GRUPS, EL PRIMER EQUIP CLASSIFICAT DE CADA GRUP PASSARÀ A DISPUTAR LA FASE FINAL (9 DE JUNY), SEGONS EL PROGRAMA ADJUNT. EN CAS D’EMPAT A PUNTS EN LA CLASSIFICACIÓ FINAL, PREVALDRÀ EL RESULTAT DE  L’ENFRONTAMENT DIRECTE (EN CAS DE DOS EQUIPS), EL NÚMERO DE PARTITS GUANYATS, LA DIFERÈNCIA DE GOLS I PER ÚLTIM ELS GOLS A FAVOR. EN CAS DE PERSISTIR L’EMPAT, ES RESOLDRÀ PER SORTEIG.

 

8.-  EN ELS PARTITS CORRESPONENTS A SEMI-FINALS, TERCER I QUART LLOC I FINAL, EN CAS D’EMPAT, EL GUANYADOR ES RESOLDRÀ PEL PROCEDIMENT DE LLANÇAMENT DE 3 PENALTYS PER JUGADORS DIFERENTS DE CADA EQUIP. EN CAS DE PROSSEGUIR L’EMPAT, S’ANIRAN LLANÇANT PENALTYS ALTERNATIVAMENT FINS DESFER L’EMPAT. EN AQUESTA SEGONA FASE PODEN TORNAR A PARTICIPAR ELS JUGADORS QUE HAN EFECTUAT LLANÇAMENT EN L’ANTERIOR.

 

9.- SI UN JUGADOR RESULTA EXCLÒS PER TARGETA BLAVA (DUES GROGUES) ACUMULARÀ 1 PARTIT DE SANCIÓ. EN EL CAS DE RESULTAR EXCLÒS AMB TARGETA VERMELLA, LA SANCIÓ SERÀ PEL QUE RESTI DE TORNEIG.

 

10.- TOTES LES SITUACIONS QUE NO ESTIGUIN RECOLLIDES EN AQUEST REGLAMENT SERAN RESOLTES PER L’ORGANITZACIÓ.