::Inici >Actualitat

Actualitat

MÉS ENTREPANS DE POLLASTRE QUE MAI

TOTS A UNA HA SUPERAT UNA VEGADA MÉS LA XIFRA D'ENTREPANS VENUTS

La participació en el TeclaTapa de Tots a Una amb l'entrepà de pollastre adobat amb enciam ha acabat un any més amb un nou rècord. La consolidació de la nostra tapa és gràcies a la qualitat dels productes que utilitzem.

Tarragona, 25 de setembre del 2010ENTREPÀ DE POLLASTRE ADOBAT AMB ENCIAM

21, 22, 23 i 24 DE SETEMBRE A LA PLAÇA VERDAGUER!

tecla tapaUn any més TOTS A UNA estarà present en el TECLATAPA. Enguany mantenim els preus, però també la qualitat de sempre! Ens trobaràs a la plaça Verdaguer el dia 21 (des de les 18:00h) per a que vinguis a berenar abans del pregó i a sopar abans de la baixada; el dia 22 (des de les 18:00h) per a que vinguis a berenar mentre ens visita el seguici i a sopar abans de l'astracanada; el dia 23 (des de les 18:00h) per a que vinguis a sopar abans dels focs; i el dia 24 (des de les 13:00h) per a que vinguis a dinar després dels pilars i a sopar.

PREUS:
ENTREPÀ DE POLLASTRE ADOBAT AMB ENCIAM | 2,5€
XAMPÚ I REFRESCOS | 1,5€
CERVESA I AIGUA | 1€

Tarragona, 15 de setembre del 2010ES PRESENTA EL CARNAVAL 2010

carnaval 2010xagatarragona.cat> Un any més arriba la festa més descarada de la ciutat de Tarragona. Avui s'ha presentat el programa complet de Carnaval, amb novetats com que la revetlla del dissabte serà de pagament tota la nit per evitar els problemes dels anys anteriors.Tarragona, 19 de febrer del 2010LES RUES DEL 2009

     Un any més el Carnaval ha arribat al seu final. "Tots a Una" va participar a la Rua del dissabte 21 de Tarragona amb la seva disfressa de titelles. Al final de la Rambla, però, va ser impossible continuar amb les coreografies preparades a causa d'un problema amb el generador, el qual ens havia estat lliurat per l'empresa llogatera amb el filtre brut. Tot i així, però, els nostres comparsers no van aturar-se ni un minut i tararejant cançons carnavaleres i pasodobles vam arribar al final de la Rambla Vella cantant, saltant i ballant.

     Diumenge la Rua de La Canonja fou força menys accidentada i durant les més de dues hores i mitja que va durar vam estar ballant, amb la música corresponent, totes les cançons previstes.

   Dimarts, malauradament, però, vam haver de donar l'últim adéu a En Carnestoltes XXVIII i Na Concubina XV. Ambdós foren incinerats a la Plaça de la Font sota el desconsol dels múltiples vidus i viudes que han deixat a la ciutat.

Tarragona, 25 de setembre del 2009ARRIBA EN CARNESTOLTES XVIII I NA CONCUBINA XV

"TOTS A UNA" ELS HA REBUT AMB EL SEU PENÓ

penó tots a una     Per primera vegada el Penó de "Tots a Una" ha estat present en l'entrada a la ciutat d'en rei Carnestoltes i na Concubina. Des d'avui la ciutat de Tarragona resta governada per ambdós en el que serà un mandat breu (fins el dimarts) però intens.

Tarragona, 18 de febrer del 2009ANIREM DESENS

SEREM UNA DE LES PRIMERES COLLES DE LA RUA DE L'ARTESANIA DE TARRAGONA

carnaval 2009     L'ordre es va decidir ahir per sorteig. La nostra colla va entrar dintre del sorteig de les comparses que l'any passat no van quedar classificades entre les 15 primeres, motiu pel qual serà una de les primeres. Cal recordar que la rua serà el dissabte 21 de febrer a partir de les 18:00h des de l'Av. Ramon y Cajal cap a la Rambla Nova, el carrer Sant Agustí i la Rambla Vella.

     Per altra banda el diumenge també participarem a la rua de LA CANONJA, que serà a partir de les 17:00h.

Tarragona, 21 de febrer del 2009ES PRESENTA EL PROGRAMA DEL CARNAVAL 2009

carnaval 2009

xagatarragona.cat> Les festes del Carnaval de Tarragona, un dels més emblemàtics dels Països Catalans, començarà el 14 de febrer amb el tradicional Xató i acabarà el 24 amb la crema del Carnestoltes XVIII i la Concubina XV. Una de les novetats serà el preu d'1€ per la Disfressa d'Or i regular així l'adquisició de les entrades.

     Per altra banda enguany no es farà la trobada entre les comparses de Reus i Tarragona després de que la Comissió del Carnaval hagi decidit suprimir-la per l'escàs seguiment de la mateixa. De cara a l'any vinent la regidora de cultura, Sandra Coloma, ha assegurat que s'està treballant per ampliar la festa després de la Rua i fins la revetlla.

     Avui sa majestat el rei Carnestoltes i Na Concubina han fet la seva primera aparició en públic per convidar a totes les tarragonines i a tots els tarragonins a gaudir de les seves festes.

PROGRAMA D'ACTES | ESPECIAL CARNAVAL 2009

Tarragona, 20 de gener del 2009ÈXIT DEL POLLASTRE AMB ENCIAM

EL DIA 23 A LES 22:15H JA NO QUEDAVEN MÉS RACIONS

tecla tapa

     La nostra primera participació al Teclatapa va acabar el dia 23 abans del previst dsprés d'esgotar totes les racions de l'entrepà de pit de pollastre adobat amb enciam.

Tarragona, 24 de setembre del 2008ENTREPÀ DE POLLASTRE AMB ENCIAM PEL TECLATAPA

ENGUANY SERÀ LA PRIMERA VEGADA QUE "TOTS A UNA" PARTICIPARÀ A LA SANTA TECLA GASTRONÒMICA

teclatapa     La plaça Verdaguer es converteix els dies 21, 22 i 23 de setembre (a partir de les 18:00h) en el restaurant de les festes de Santa Tecla. Un total de setze colles de carnaval s'encarreguen d'alimentar a les tecleres i teclers que volen un mos ràpid per no aturar la festa.

     La colla Tots a Una estarà en la part central de l'envelat amb l'entrepà de pollastre i enciam.

     Llistat de preus:
  • ENTREPÀ de pollastre i enciam 2,5€
  • AIGUA 1,0€
  • REFRESCOS (cola, taronjada i llimonada) 1,5€
  • CERVESA 1,0€
  • XAMPÚ 1,5€
Tarragona, 13 de setembre del 2008SARDINADA A ALTAFULLA

EL 6 D'ABRIL "TOTS A UNA" VA CELEBRAR LA SEVA PRIMERA SARDINADA

     Eren les 10:30h d'un assolellat matí d'abril quan encara no havia arribat el gruix de l'expedició tot a unera. Al arribar a l'ermita ens esperaven unes estrictes normes de "convivència" imposades per la mestressa de la mateixa, que fins i tot va portar a que molts dels nostres integrants optessin per ni tan sols anar als lavabos que ens oferia.

      Però, malgrat això, va ser una diada plena de riures i més carn que sardines, tot i el nom de l'excursió, amb un èxit de participació que fa que ja s'estiguin preparant noves activitats.

Tarragona, 4 d'abril del 2008CALÇOTS, ROMESCO, BOTIFARRES I COMPARSERS

     Diumenge 9 de març, i després lògicament d'haver votat i haver complert així el nostre deure de ciutadans, vam anar a celebrar, no pas uns resultats electorals que encara no havien sigut anunciats per la Mònica Terribas, sinó la nostra primera calçotada com a colla.

     La jornada va transcórrer amb tranquil·litat davant del foc. El millor, però, va ser el moment de menjar-se els calçots banyats en salsa romesco, el corder en salsa romesco, el pa en salsa romesco, les botifarres en salsa romesco, en fi, ho típic de les calçotades.

     L'èxit de la calçotada “totaunera” ha fet que ja s'estigui organitzant una sardinada, també “totaunera”, pel mes vinent.

Tarragona, 9 de març del 2008ADQUIRIR LES FOTOGRAFIES DE J. A. ALCOCEBA

C/ Torres Jordi, 10

     El fotògraf J. A. Alcoceba es va encarregar de fer-nos les fotografies de grup, a més de dedicar-nos una bona estona a treure imatges de la nostra actuació, per aquest motiu i com agraïment seria bo que anéssiu individualment a comprar com a mínim una de les fotografies que més us agradin. Gran part d'elles es poden trobar en aquest enllaç, on resten indicades aquelles que han estat fetes per ell si es clica sobre l'i que apareix quan es passa el cursor per sobre la fotografia.

Tarragona, 19 de febrer del 2008LLUMS I OMBRES DE LA NOSTRA PRIMERA SORTIDA

PODRÍEM QUALIFICAR-LA D'ÈXIT, MALGRAT UNA ORGANITZACIÓ QUE ENS VA OBLIGAR A FER LA MARATÓ DE SANT AGUSTÍ

     A les 18:10h la nostra carrossa començava a rodar per sobre del pont de Ramón i Cajal que creua Vidal i Barraquer i els nostres comparsers començaven a ballar a ritme de la nostra modesta, però digna, música. La rua va avançar correctament fins que la carrossa de l'AAVV de Palau es va aturar durant uns minuts, obligant-nos, no ells, sinó l'organització, a passar corrent el carrer Sant Agustí, mentre la resta de colles van continuar amb la seva actuació amb normalitat. De fet, no va ser l'única vegada que ens van obligar a portar un ritme més ràpid de l'habitual, havia passat el mateix just abans d'entrar a la font del centenari.

    Tot i així, la nostra primera sortida va ser un èxit, que de ven segur es veurà superada per les actuacions dels propers anys.

Tarragona, 3 de febrer del 2008ANIREM DOTZENS

DIVENDRES AL VESPRE ES VA FER EL SORTEIG A L'AJUNTAMENT

     La nostra colla anirà entre l'Associació de Veïns Residencial Palau i La Bóta. Naltrus no hem entrat a sorteig ja que era la primera vegada que participàvem, si que s'ha fet entre la posició 13 i la 21 i entre la 22 i la 34, els segons corresponents als que van participar l'any passat a la Rua de Lluïment.

Tarragona, 26 de gener del 2008CARNAVAL 2008

ENGUANY LA DISBAUXA COMENÇARÀ EL 26 DE GENER SENT EL CARNAVAL MÉS MATINER DELS ÚLTIMS ANYS

carnaval tarragona - Fes clic aquí per veure la imatge en la seva mida original

xagatarragona.cat> Com cada any l'acte que servirà per obrir la festa serà el Xarró el dissabte 26 de gener pel matí, al dia següent es portarà a terme el tradicional intercanvi entre Reus i Tarragona. Per la seva banda Sa majestat el rei Carnestoltes XXVII i Na Concubina XIV faran la seva entrada el dimecres 30 a partir de les 7 del vespre. La rua de l'artesania serà el dissabte 2 de febrer a partir de les 6 de la tarda des de l'Avinguda Ramón y Cajal i la de lluïment el 3. Finalment l'enterro serà el dimarts 5 a partir de les 9 del vespre des del Teatre Metropol.

     Els horaris i els actes complementaris encara no han estat confirmats oficialment, i a dia d'avui es desconeix quins actes s'inclouran. Tot i així el dissabte 26 de gener, coincidint amb l'inici del Carnaval, la companyia tarragonina 45 R.P.M. recupera l'espectacle La vida és un cabaret al Teatre Metropol a les 8 del vespre (8€).

     Per la seva banda xagatarragona.cat serà el patrocinador de la comparsa Tots a Una, la qual és el primer any que participarà a la rua.

Consultar el programa complet | Tarragona, 12 de gener del 2008