::Inici >La nostra hist˛ria

La nostra hist˛ria

Si Ús que li podem dir aixÝ

La nostra gestació

     Tots a Una és una colla d'amics que es va gestar durant l'últim trimestre del 2007 entre entrepans, patates i begudes varies a la segona planta d'un conegut establiment de menjar ràpid, (malgrat i no ser la nostra intenció fer publicitat, per què no dir-ho?, era al Viena). En aquestes primeres reunions havíem de decidir el nom, la disfressa, el logotip, i altres temes burocràtics que no explicarem per no avorrir al personal.

 

Els primers resultats

     La qüestió és que després de donar mil noms, ens vam quedar amb el de Tots a Una, tota una declaració d'intencions, deixant enrere altres propostes com els Vienesos. Pel que es refereix a la disfressa, va sortir la temàtica parisina per excel·lència, el Can-Can, aquells establiments del pecat en ple segle XIX i que tingué amb els bohemis europeus una segona joventut durant el període d'entre guerres. I amb tot això ja escollit aparegueren les propostes pel logotip, escollint finalment aquell que representava millor el nostre nom, un gran 1 que és agafat i aixecat per diverses mans.


El camí a la rua

     La cosa va seguir endavant i en quatre dies ja estàvem assajant, amb més o menys traça, depenent els casos, les que serien les nostres primeres coreografies. I quines podien ser? Doncs les cançons més emblemàtiques del Moulin Rouge més alguna cosa més carnavalera. Però mentre uns ballaven la nostra modista no parava de cosir, el nostre fuster anava fent la carrossa, el nostre posa discos, feia ho propi, la nostra esteticista pensava el maquillatge... i un llarg etcètera, que podria ser personalitzat amb la nostra cap pensant.

     I bé aquesta és la nostra breu, però intensa història a la qual esperem incloure moltes més rues, de moment ja vam fer la del 2008, la del 2009,en aquella ocasió convertits en autèntiques titelles les quals eren dirigides per les banques, i és que en un any de crisi econòmica no podiem oblidar els culpables de tot plegat, en la del 2010 vam anar de venecians per encetar la programació de la candidatura tarragonina per acollir el festival de cinema de Venezia, llàstima que no tinguem cinemes, i aquest 2011 hem anat de flames i és que amb una jubilació que s'allarga als 67 anys acabarem tots cremats.

logotip