::Inici >QUI SOM

QUI SOM

THE FEOS’ EXPERIENCE

 
The FEOS’ Experience,és un quartet de jazz amb vocació popular. Som el Miquel Prats “Miqueló”, bateria; el José Gómez Martos “Viki”, tuba; el José Luis Lete, guitarra; i el José Gómez Rodríguez “Moluco”, saxo.
 
 
 
Amb aquesta formació ens plantegem poder fer jazz al carrer o en petites sales, acústic, sense amplificació ni aparells, proper... Si això ja és habitual en grups de jazz antic potser que no ha estat tan comú en d’altres gèneres jazzístics.
 
 
Així, amb la nostra peculiar “xaranga”, volem fer swing, dixieland, música brasilera, ska jazz, latin jazz, funky, cançons popularsbalades, ... i qualsevol música que ens vingui de gust. Ens hem apropat durant la nostra existència a més de 150 temes, que tenim al nostre repertori. 
 
 
Ens agrada canviar el nostre programa depenent de on toquem. Fem un repertori variat i sorprenent amb el que volem, sense prejudicis i fugint d’elitismes, arribar a tots els públics. Volem portar l’oient en un viatge ple de contrastos per músiques molt diferents, amb moments més intimistes i d’altres més expansius. Amb temes greus, profunds, al costat d’altres absolutament desvergonyits i descarats. Volem transmetre energia i bones sensacions a qui ens escolta. Volem mostrar el jazz, amb les seves mil cares, com una música més del nostre entorn habitual.
 
 
Des de la seva formació a l’any 2008, el quartet ha fet un bon grapat de concerts, més de 200, amb molt bona resposta del públic. Des de l’any 2009 hem participat a totes les edicions del Festival de Dixieland de Tarragona. També hem tocat al Festival de Blues de Tarragona 2010, al Festival de Rumba Catalana de Tarragona Tarumba 2011, al Zzona Jazz 2016 i al Festival Jazz Antic Sitges 2017.

Fem festes particulars, concerts d'escenari, concerts de bar, vermuts, cafès, amenitzacions d'actes protocol·laris, festes al camp, festivals,... Podem fer programes "a la carta", al gust del client. També acompanyem sessions de ball swing.