::Inici >Qui som/ Quč fem

Qui som/ Quč fem

Qui som Slow Food Tàrraco

Neix de l’amistat d’un petit grup on la màxima és la vida passa entre menjades bons vins i grans converses.

Es nudreix a base de créixer amb trobades entre joves i no tant joves agricultors, productors, restauradors i professionals de diferents sectors. Romàntics de vida, i curiosos de mena; un grup hetereogè  però amb un objectiu clar: pretenem des de l’esforç comú introduir una dimensió més rural, ecològica i tradicional basada en allò que és Bo, Net i Just, a tots els nivells de la nostra gastronomia i en d’altres aspectes de les relacions entre les persones. 

Treballem per evitar que desaparegui la biodiversitat i apostar per la sobirania alimentària; primant i recuperant els aliments dels productors locals, per a garantitzar la màxima qualitat i la sostenibilitat econòmica de la producció responsable. Per tal d’aconseguir-ho, establim relacions i trobades entre productors per incentivar els mercats locals, emprenem campanyes per a protegir aliments tradicionals i difonem l’educació del gust tant entre consumidors com a les escoles.
 

Què fem? 
 
Els socis poden assumir un paper actiu determinant el caràcter del seu convivia emprenent esdeveniments, o simplement participant en les activitats que siguin del seu interès a nivell local, nacional o internacional. 

Els socis d’Slow Food Tàrraco formen part d’una comunitat internacional i alhora d’una comunitat més local. És important que sàpigues que una part de cada quota dels socis es reparteix directament a nous projectes i al creixement d’Slow Food en paisos en via de desenvolupament a més d'altres projectes de l’associació (Arca del Gust, Baluarts…)
 
Els beneficis de la condició d'associat inclou la revista cultural slow, boletins nacionals, descomptes en els artícles de Slow food i el dret a participar en tots els actes organizats per Slow Food. 

Si necesites més informació sobre la nostra associació, filosofia, projectes o futurs esdeveniments tens a la teva disposició la página web: http://slowfood.es/ a través de la web internacional www.slowfood.com

Coneix els productes i productors  Slow Food així com la xarxa de restaurants kilòmetre 0 creada per aquest col.lectiu.