:: >Aplec Baix Camp >CONCURS INSTAGRAM

CONCURS INSTAGRAM

FOTOGRAFIA GUANYADORA DEL CONCURS D'INSTAGRAM 2019


insta2019


BASES DEL CONCURS D’INSTAGRAM APLEC BAIX CAMP 2019

 

Dins dels actes de la Festa Major de Misericòrdia, la Colla Sardanista Rosa de Reus (@csrosadereus) convoca el Concurs d’Instagram APLEC BAIX CAMP 2019, amb els suport de Reus Cultura (@reuscultura) i amb motiu de la celebració de l’Aplec el diumenge 22 de setembre de 2019 al Santuari de Misericòrdia de Reus.

 

Participants: Usuaris d’Instagram que tinguin un perfil públic i siguin seguidors dels perfils @csrosadereus i @reuscultura. Les fotografies en perfil privat no opten a concurs perquè no poden ser visualitzades per tothom.

Data presa fotografies: 22 de setembre de 2019 a l’Aplec Baix Camp (Santuari de Misericòrdia de Reus).

Etiquetes: Fotografies originals publicades a Instagram amb l’etiqueta #aplecbaixcamp2019 al peu de foto i etiquetant @csrosadereus i @reuscultura a la mateixa foto (seleccioneu “tag people/etiqueta persones”, premeu sobre la foto, escriviu el nom de l’usuari, seleccioneu la persona i premeu “Done/enviar”).

Terminis publicació: del 22 al 25 de setembre de 2019 a les 24 h. Tota fotografia publicada fora d’aquestes dates no optarà a premi.

Quantitat: Cada participant pot participar amb tantes fotografies com vulgui dins el termini del concurs i sempre d'acord amb les condicions esmentades.

Finalistes: El dia 26 de setembre s’anunciaran 4 finalistes, que es triaran tenint en compte la qualitat i l’originalitat de les imatges, i s’obrirà un període de votació mitjançant “m’agrada” fins el diumenge 29 de setembre a les 24 h.

Fotografia guanyadora: El dia 30 de setembre, s’anunciarà la fotografia guanyadora del concurs en funció dels “m’agrada” que hagi obtingut durant el període de votacions. La fotografia que en tingui més, guanyarà el premi. La Colla Sardanista Rosa de Reus es posarà en contacte amb el/la guanyador/a a través d’Instagram, amb un missatge directe, deixant un comentari en les fotografies guardonades, i/o per les vies de què disposi i que consideri oportunes. En cas de no rebre resposta de la persona guanyadora en el termini de 7 dies es considerarà el premi com a rebutjat i s’atorgarà al següent millor considerat.

Exposició: Les imatges finalistes formaran part de l’exposició que la Colla Sardanista organitza pel 53 Concurs fotogràfic “Aplec Baix Camp”, durant el mes de novembre. Amb aquesta finalitat, es demanarà als concursants finalistes l’arxiu de la foto seleccionada en la màxima resolució possible.

Imatges: Les imatges publicades amb l'etiqueta #aplecbaixcamp2019 seran públiques al web i a les xarxes socials dels organitzadors i podran ser utilitzades i/o exposades en un futur.

Acceptació bases: Els participants accepten, mitjançant la seva participació́, les bases d’aquest concurs i també que els continguts que siguin publicats en aquesta xarxa puguin ser compartits amb la resta d'usuaris d’Instagram i altres xarxes socials.

Promoció: Aquesta promoció no està patrocinada per Instagram i aquesta acció està gestionada exclusivament per @csrosadereus i @reuscultura.

Responsabilitat: La Colla Sardanista Rosa de Reus i Reus Cultura no es responsabilitzen de les fotografies que els participants publiquin al seus comptes d’Instagram. Aquestes pertanyen exclusivament als seus autors i, en conseqüència, l'autor/a ha de comptar amb l'autorització de les persones que apareguin a les fotografies publicades, si n'hi apareixen.

Premi:

·         Dues entrades per a la Ruta Reus Bressol del vermut (@csrosadereus)

·         Dues entrades per al Festival COS 2019 (pendent de programar) (@reuscultura)

·        Un exemplar del llibre “Sant Pere, Festa Major de Reus”. Magnífica publicació en gran format, que fa honor a la solemnitat, respecte, vivacitat i element d’identitat de nostra Festa Major. (@reuscultura)