::Inici >L'encreuat sardanista

L'encreuat sardanista

51 APLEC BAIX CAMP - Reus, 2017

 

PREMIS DE L’ENCREUAT SARDANISTA 2017

 Del sorteig efectuat entre els encreuats correctes, d’entre tots els presentats, han resultat guanyadors:

 

Ø  MARIA PALLACH ESTELA, de Reus

Ø  ANTONI AGUADE MASDEU, de Riudoms

Ø  ÀLEX TRUJILLO BOQUÉ, de Reus

 

 

 

Als guanyadors els correspon un lot de llibres obsequi de la Diputació de Tarragona i de l’Institut Municipal Reus Cultura.

Els participants de l’encreuat que presents a l’acte podran triar un dels llibres.

 
 

El CONCURS de l’encreuat sardanista 2017

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

I

N

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6

 

 

I

N

D

E

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9

 

 

 

 

I

N

D

E

 

 

 

 

 

 

 

10

 

 

 

 

 

 

P

E

N

D

E

N

 

 

 

11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

C

I

A

!

12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     -Lluís Maria Barceló-

Aquest any dediquem l’encreuat de l’APLEC al REFERÈNDUM per la INDEPENDÈNCIA de Catalunya.

 

DE FRAGA A MAÓ:

1: Tribunal pel davant del qual han desfilat tots els polítics catalans que han fet accions en favor del Referèndum. Entitat capdavantera en la lluita per la independència de Catalunya. Manera “castissa” d’anomenar la capital de l’Estat del qual ens volem separar. 2: Bosc de roures. Manel, també. 3: La meta cap a la qual actualment està corrent Catalunya. 4: Correcte. Converteix la potència en una cosa inútil. El primer. El continent groc. Vinil de llarga durada. 5: Acció d’ungir. Institut Nacional d’Estadística. Dinamarca. La primera. 6: Nitrogen. Nom del dit veí del polze. En allò que està treballant Catalunya en aquests moments, de dreta a esquerra. 7: Ocell. Tal com surts quan has caigut a l’aigua. Si desafina, és que és de gats. 8: El nostre Parlament farà les de “Desconnexió”. Rar, però buit. El fi de la fi. Comença a irritar-se. 9: Clor. Que no té gens de decència. Euskadi. 10: La més rodona. ... i serem gent catalana. “Pendent” amb un quadret negre pel mig. 11: Acaba el conte. 99. Fi de setmana. Abreujament de “Companyia”. 12: Resposta al Referèndum de qui encara no té decidit el vot (dues paraules). L’altra entitat que lidera la lluita per la independència catalana. A l’entrada de Reus. 13: Membre de la plaga que està flagel·lant Barcelona. El que farem els catalans el proper dia 1 d’octubre. 14: (Veure la definició de verticals 1). Acció de fer servir una cosa. Ens espanta.

DE SALSES A GUARDAMAR:

 

1: Grup de togats molt “simpàtics” la feina dels quals és tombar totes i cadascuna de les lleis que aprova el Parlament de Catalunya (dues paraules que s’allarguen cap a la fila 14). 2: Quan en tenim ens en anem a dormir. Comença a nevar. L’hem de tenir ben viu perquè no ens passi res per alt. “Tuit” en alça. 3: Ara és costum de fer-lo als jutjats de Barcelona o de Madrid principalment, contra polítics independentistes. Ernest. Caixes de metacrilat considerades “armes de destrucció massiva” (de baix cap dalt). 4: Ho tirin al foc. Copulativa. Disjuntiva. Abans li deien “Conxita” (de baix cap dalt). 5: Expressió usada per cridar l’atenció. Nota musical ascendent. Mico. Una altra nota musical, però ara és descendent. 6: Li ho direm a Espanya quan ens en anem. Tal com anomenem a qui va ser el marit o la muller. Nord. Fibra tèxtil natural. 7: Petit, baix. Surto a València. Districte Postal. Home londinenc.  8: Catalunya. Inici de la dansa. Comença una preelecció. No acaba de dir que no. Perfil d’escala de pintor. 9: Les electorals les posarem el primer d’octubre. Crani eixelebrat. Angle recte. 10: La fem molt gran cada onze de setembre. Lleó decapitat. Comença a tenir una edat. Ultra Violeta. 11: La de la granota hi ha qui se la menja. Crinera retallada. Belluga. 12: Declaració d’Independència que haurem de fer, sí o sí, si no ens deixen votar. Gos anglès. Confederació Nacional del Treball (de baix cap dalt). Tres sense re. 13: Que té una existència efectiva. Manera de referèndum que haurem de fer si ens impedeixen de fer-lo de manera normal. Irritació violenta i pecat capital. 14: El pronom feble més oriental (de baix cap dalt). Tots la posarem a l’urna el primer d’octubre. Ruc sense cua. 
nom i cognoms: _________________________________________

adreça, població i codi: ___________________________________

telèfon: ___________________________

______________________@__________________________Envieu-l'encreuat fins al 31/10/2016 a:

Colla sardanista Rosa de Reus.

Carrer de l’Orient, 17 - Apartat 324 - 43204 Reus


O també al fax 977345040 o al correu mail


 

  

Entre totes les respostes correctes de l’ENCREUAT sortejarem 3 lots de llibres que es lliuraran en l’acte de repartiment de premis fotogràfics.