::Inici >Aplec Baix Camp

Aplec Baix Camp

17 de setembre de 2017

 

51 APLEC BAIX CAMP

al Santuari de Misericòrdia de Reus

Cobles:

JOVENÍVOLA DE SABADELL

REUS JOVE

PARE MANYANET

PROGRAMA

 

sardanes a les 10.30 h; tarda, 17 h
portada

ACTIVITATS PARAL·LELES:

 

Þ BALLADES D’ALUMNES DE LES ESCOLES DE REUS

Þ Els NANOS DE REUS visiten l’APLEC

Þ TALLER D’ESCACS

Þ CONTACONTES amb Rat Ce­brian

Þ L’ENCREUAT SARDANISTA 

Þ CONCURS DE COLLES IM­PROVISADES

Þ TALLER DE MANUALITATS

Þ ESPAI TAI-TXÍ

Þ ESPAI DE LECTURA

Þ L’ESPAI DE L’ANC 

Þ CLOURAN L'APLEC EL DRAC DE REUS I LA VÍBRIA!

instagram  


 BASES DEL CONCURS D’INSTAGRAM APLEC BAIX CAMP 2017

Dins dels actes de la Festa Major de Misericòrdia, la Colla Sardanista Rosa de Reus (@csrosadereus) convoca el Concurs d’Instagram APLEC BAIX CAMP 2017, amb els suport de Reus Cultura (@reuscultura) i amb motiu de la celebració de l’Aplec el diumenge 17 de setembre de 2017 al Santuari de Misericòrdia de Reus.  

Participants: Usuaris d’Instagram que tinguin un perfil públic i siguin seguidors dels perfils @csrosadereus i @reuscultura. Les fotografies en perfil privat no opten a concurs ja que no es poden veure.

Data presa fotografies: 17 de setembre de 2017 a l’Aplec Baix Camp (Santuari de Misericòrdia de Reus).

Etiquetes: Fotografies originals publicades a Instagram amb l’etiqueta #aplecbaixcamp2017 al peu de foto i etiquetant @csrosadereus i @reuscultura a la mateixa foto (seleccioneu “tag people/etiqueta persones”, premeu sobre la foto per etiquetar, escriviu el nom de l’usuari, seleccioneu la persona i premeu “done/enviar”).

Terminis publicació: del 17 al 19 de setembre de 2017 a les 24 h. Tota fotografia publicada fora d’aquestes dates no optarà a premi.

Quantitat: Cada participant pot participar amb tantes fotografies com vulgui dins el termini del concurs i sempre d'acord amb les condicions esmentades.

Finalistes: El dia 20 de setembre s’anunciaran 4 finalistes, que es triaran tenint en compte la qualitat i l’originalitat de les imatges, i s’obrirà un període de votació mitjançant “m’agrada” fins el dia 24 de setembre a les 24 h.

Fotografia guanyadora: El dia 25 de setembre i coincidint amb el dia de la Mare de Déu de Misericòrdia, s’anunciarà la fotografia guanyadora del concurs en funció dels “m’agrada” que hagi obtingut durant el període de votacions. La Colla Sardanista Rosa de Reus es posarà en contacte amb el/la guanyador/a a través d’Instagram, deixant un comentari en la fotografia guanyadora, i/o per les vies de què disposi i que consideri oportunes. En cas de no rebre resposta de la persona guanyadora en el termini de 15 dies es considerarà el premi com a rebutjat i s’atorgarà al següent millor considerat.

Exposició: Les imatges finalistes formaran part de l’exposició que la Colla Sardanista organitza pel 51 Concurs fotogràfic “Aplec Baix Camp”, durant el mes de novembre. Amb aquesta finalitat, es demanarà als concursants finalistes l’arxiu de la foto seleccionada en la màxima resolució possible.

Imatges: Les imatges publicades amb l'etiqueta #aplecbaixcamp2017 seran públiques al web i a les xarxes socials dels organitzadors i podran ser utilitzades i/o exposades en un futur.

Acceptació bases: Els participants accepten, mitjançant la seva participació́, les bases d’aquest concurs i també que els continguts que siguin publicats en aquesta xarxa puguin ser compartits amb la resta d'usuaris d’Instagram i altres xarxes socials.

Promoció: Aquesta promoció no està patrocinada per Instagram i aquesta acció està gestionada exclusivament per @csrosadereus i @reuscultura.

Responsabilitat: La Colla Sardanista Rosa de Reus i Reus Cultura no es responsabilitzen de les fotografies que els participants publiquin al seus comptes d’Instagram. Aquestes pertanyen exclusivament als seus autors i, en conseqüència, l'autor/a ha de comptar amb l'autorització de les persones que apareguin a les fotografies publicades, si n'hi apareixen.

Premis:

 • Una bossa amb marxandatge de “Reus Capital de la Cultura Catalana 2017”.
 • Dues entrades reservades per al “Vermusic” del dia 28 de setembre.
 • Dues entrades per al Festival Cos 2017 (pendent de la programació).
 • Un exemplar del llibre “Sant Pere, Festa Major de Reus”. És una magnífica publicació en gran format, on hi han participat 26 autors i que vol fer honor a la solemnitat, respecte, vivacitat i element d’identitat que representa la nostra Festa Major.
 

51 Aplec Baix Camp (3).JPG51 Aplec Baix Camp (10).JPG


51 Aplec Baix Camp (15).JPG

51 Aplec Baix Camp (16).JPG
51 Aplec Baix Camp (18).JPG

51 Aplec Baix Camp (19).JPG


51 Aplec Baix Camp (9).JPG

51 Aplec Baix Camp (21).JPG
51 Aplec Baix Camp (20).JPG
ABC
 50 APLEC BAIX CAMP 2016

 

 

 

 

 


 TALLERS


NOTES

A les 11 del matí se celebrarà una missa a l'interior del santuari de Misericòrdia.

SERVEIS A L’APLEC

 • ESMORZAR: Tothom està convidat a l'esmorzar que hi haurà de 9 a 10 del matí a la mateixa plaça del santuari.  

 • DINAR: A les 2 del migdia començarà el dinar a la mateixa plaça del santuari. A tots els grups que s'hi quedin els obsequiarem amb un porró de vi del país. 

 • ENCARREGUEU EL DINAR de l’aplec abans del 15 de setembre al 977343568. Menú: arròs, amanida, postres, pa i vi.

 • BERENAR: A partir de les 6 de la tarda.  

 • BAR OBERT TOT EL DIA  

 • VENDA DE SAMARRETES, CLAUERS, PINS...

 • SERVEI DE MEGAFONIA

   

 


51 CONCURS FOTOGRÀFIC "APLEC BAIX CAMP"concurs de l’encreuat sardanista
 

C

O

N

S

U

L

T

E

U

L

'

A

P

A

R

T

A

T

D

E

l'ENCREUAT

 

 

 


CONCURS DE COLLES IMPROVISADES

A les 19:15. Les inscripcions es podran fer al mateix aplec uns minuts abans d'iniciar el concurs. Llegiu-vos les bases!. Hi haurà premis per a totes les colles participants i un d’especial per a la colla guanyadora. S'interpretarà una sardana de 7 tirades.

Es ballarà una sardana de 7 tirades

 

NOM DE LA COLLA: a aplec s'indicarà el tema del nom amb què cal concursar.

COLLES de 6 a 10 persones

MÍNIM: 5 colles; MÀXIM: 15 colles

PREMIS per a totes les colles participants.

Es tindrà en compte:

A: Simpatia i esperit festiu.

B: Preguntes encertades del qüestionari.

C: Ballar correctament: repartiments, interpretació musical i conjunt.