::Inici >Coneix-me millor

Coneix-me millor

Roser Pros-Roca (El Vendrell, 1971). 

Graduada en Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya, on també ha cursat estudis de Ciències Polítiques i de Comunicació.

Durant quinze anys de la seva vida professional es va dedicar a la realització de diversos programes de ràdio i televisió en diferents mitjans de la seva comarca, el Baix Penedès.

Actualment és col·laboradora habitual en diversos mitjans de les comarques de Tarragona on participa com a escriptora freelance.

És autora dels llibres: El Baix Penedès (1994) i 125è Aniversari del Cor d’Infants del Vendrell (2006). També ha participat en llibres de caràcter col·lectiu com ara Calafell, el meu poble (1995) i Tarragona m’enamora (2011). 

També 20 converses sobre la independència de Catalunya (2014), publicada per Editorial Gregal i la més recent, Jordi Pujol. Del relat al silenci. Vint testimonis de primera mà (2015), també amb l'Editorial Gregal.

Manté actius diversos blogs dedicats al món de l’art i la cultura: L’avançada de l’Art i La conspiració de la cultura reben més d’un centenar de visites diàries.