Enllaços d'interès
FEB
::Inici >Notícies >Al voltant de la lliga

Al voltant de la lliga

No tot són els partits!

Acker, Baxter i Andrius

Cap de setmana mogut per als equips catalan, el Barça al final contracta a Acker, a la baixa això si, però a partir què es recuperi el noi pot fer una feina cosiderable.

Per al DKV Joventut el cap de setmana ha estat espantòs, ha perdut a Andriuskavicious per decisió del mestre Aíto, per tant si ell diu que no és que no, i no hi ha garie cosa més a comentar. Nosaltres també veiem que un jugador tant jove que va marxar a l'NBA a provar sort sense tromfar a europa i a més que s'està allí dos anys jugant 6 partits de 164...la cosa no podia sortir gaire bé.

Però la pitjor notícia és que Baxter ha hagut d'abandonar l'equip perquè l'han condemnat a 60 dies de pressó, el motiu ja el sabeu i sinó no cal fer mal a la ferida (pistoles). Baxter havia de fer oblidar a Gaines però a no ser que hi hagi una sorpresa d'última hora la cosa està força difícil.

Ara la Penya ha de contractar a dos pivots urgentment, amb el petit problema que quasi tot el que té qualitat ja està més que agafat. Des d'aquí apostem per contractar a Baxter de nou quan surti de presó, preguntar per Borchardt, per si un cas i sinó doncs deixar que el mestre faci de les seves... però ja veiem a Noral jugant amb el primer equip!Nova temporada

Després de més de 3 mesos de descans a la competició ACB, la temporada tornarà amb més força que mai. Els equips s'han reforçat moltíssim, i podríem dir que aquesta temporada que serà la més igualada en molt de temps.

Us deixo amb els emparellaments de la primera jornada.

JORNADA 1Els nous que arriben

Molta qualitat a tots els fixatges

La qualitat dels jugadors que arribaran a l'ACB aquesta temporada és indubtable. Aquests són els fixatges més destacats d'aquesta temporada.

 

L. Papadopoulos - Reial Madrid

E. Ilyasova - FC Barcelona

P. Mickeal - TAU

L. Baxter - DKV

B. Cvetkovic - Akasvayu

Z. Rebraca - Pamesa

M. Haislip - Unicaja

V. Scepanovic - Granada

Quina temporada que ens espera!