:: >La mirada del Sophomore

La mirada del Sophomore

Opinions amb un any més d'experiència

Garbo o Trias?

Ara que s'ha acabat la preparació de l'Eurobasket, ara que comença el que realment importa, em plantejo (una vegada més, i no sé quantes van), si Garbajosa ha d'anar a l'Eurobasket o hi ha d'anar Trias.

La cosa està difícil, la possibiltiat què hi vagi Garbajosa passa per signar una assegurança mèdia (es diu Mutua Madrilenya "Alonso") i que els Toronto Raptors estiguin dacord a deixar-lo participar. La qüestió és si Toronto vol l'assegurança per si un cas, o el que vol és que no jugui, hi hagi o no assegurança. Pel qeu diuen els últims entrenaments està ja quasi perfecte, a falta de ritme de partit que és una incògnita. I si us hi heu fixat, tant dimarts com ahir durant el partit se'l veia bastant més integrat i "disfrutant" del joc... perquè serà?

Per altra banda Trias, ha fet tota la preparació amb la selecció, des del primer dia. Però als partits l'he vist cada vegada pitjor, va coemnçar molt bé (la sort del principiant?) amb 18 de valoració, però des d'aleshores només fet dos 7 i tot lo altre 0 i 1. Certament, crec que el seu nivell (tècnic) està molt per sota dels altres tres pivots. És un jugador que defensivament no aporta gaire (li falta molt de cos). I en atac depen de la seva agressivitat (que acostuma a ser sempre correcta) i dels defensor que li toquen, si són una mica més alts ja no fa res.

Pel meu gust hauria triat abans altres jugadors, Albert Miralles que a part de no tenir sang al cos té bona mà, Germán Gabriel jugador que sempre m'ha agradat i que ha d'explotar encara (a l'estil Marc l'any passat), Fran Vázquez per capacitat intimidatòria i si no se li va l'olla en atac però sobretot  Jesús Fernández jugador relativament baix però que al Granada aquesta nay ha fet una temporada magnífica, si que és cert que és un tio gran és del (1975) però crec que ha quedat dels millors anotadors i rebotejadors nacionals.

No sabem que passarà, sols espero, que Garbo pugui anar al final, sabre alguna cosa durant els propers dies, i que Trias no hi vagi... crec que desentona molt, incús a la banqueta està soltiari...