:: >Anotacions del Rookie

Anotacions del Rookie

Cal ser un mega-entès per poder opinar? Pensem que no!

Què hem estat preparant?

Després de la victòria d’ahir contra França ja podem dir que arriba l’hora de la veritat. Els comentaristes s’omplen la boca amb això de que som l’única selecció que arriba invicta a l’Eurobasket. D’acord, però, concretament, en què han consistit els partits preparatoris?
Seria bonic tenir una mica més d’emoció, que els rivals no s’ensorrin al tercer quart i, no cal dir-ho, alguna cosa més vibrant que l’equip-apisonadora que hem estat veient en els darrers enfrontaments. ¿Que passarà quan els rivals decideixin que no estan jugant contra els fats, que no hi ha un motiu decisori pel qual Espanya és millor equip que el seu? A més de preparar-se per guanyar, la selecció hauria d’estar preparant-se per a perdre i poder recuperar-se i això, només ho pot fer un equip que sigui quelcom més que la suma dels percentatges de les seves tremendes individualitats, un equip que disfruti amb el que fa pel fet de fer-ho junts i fer-ho bé, de superar plegats les dificultats. Guanyar així té mèrit? Potser sí, però és terriblement avorrit i no només per als espectadors.

 

by Rookie          30/09/2007Jo no em moc de la banqueta!

El meu entrenador ja m’ho diu, que tot és confiança en un mateix. I aquí em teniu, preparada per saltar a pista i amb les ungles tan rosegades que no sé si se m’escaparà la pilota.

Començar qualsevol cosa quan ja estas granadet sempre és més repte que si ho fas amb la inocència de la juventud, més quan fa un anyet no tenia més idea de básquet que el que havia vist a Chicho Terremoto. No us extranyeu, doncs, si faig comparacions del básquet amb el dadaisme o comento les complexes distorsions visuals que provoca la il·luminació sobre la pista, són els efectes de les novatades sobre el meu pobre cervellet d’historiadora.

 

28/08/2007   by Rookie