:: >Duatlons & Triatlons >Duatló Nocturna de Vila-seca

Duatló Nocturna de Vila-seca

duatlónocturna06

REGLAMENT

Art.1- La Secció de Muntanya de l´Agrupació Cultural de Vila-seca amb la col·laboració de l´Ajuntament de Vila-seca (Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca) organitza el I DUATLÓ NOCTURNA POPULAR DE VILA-SECA, a celebrar el proper dissabte 29 de juliol de 2006, al circuit “Parc de la Torre d’en Dolsa”, de Vila-seca. L´esdeveniment esportiu forma part dels actes de Festa Major d’estiu 2006 de La Pineda i Vila-seca. El control tècnic es portarà a terme per membres de la Secció de Muntanya de l´Agrupació Cultural de Vila-seca.

Art.2- La cursa té un caràcter POPULAR amb l´objectiu de promocionar aquests esports i fer viure la Festa Major des de l´esport. El preu per participar és de 10 euros per anticipat i 13 euros el dia de la cursa. La cursa començarà a partir de les 21h. del dissabte 29 de juliol i presenta les següents distàncies: 4km cursa a peu + 12km btt + 2km cursa a peu, amb un desnivell de +200m/-200m . El plànol dels recorreguts estarà penjat a Secretaria de la Cursa. L´ingrés s´haurà de fer a l´entitat bancària La Caixa, 2100-0154-44-0200231406

Art.3- L´organització té contractada un pòlissa d´assegurances que cobreix l´esdeveniment esportiu i els esportistes que hi participin.

Art.4- Les inscripcions seran enviades a l´organització fent arribar el full d´inscripció més el comprovant del banc. Es poden tramitar fins el 28 de juliol 2006 (13 hores) per les següents vies:

· E-mail: secciomuntanya@hotmail.com (demanar full inscripció i reenviar-lo omplert)

· In-situ:

o Cafeteria Pantàstic. c/Marcos Redondo 1, La Pineda.

o Administracions Garriga. c/Riera 74. Vila-seca

o Llibreria Ponce. c/Comte Sicart 14. Vila-seca

· Fax: 977 39 44 61

· Informació: 606 451 453 / 607 427 994 / 639 302 005

· Data límit: 28 de juliol fins les 13 hores. Després només s´acceptaran inscripcions el dissabte dia 29 juliol de 20 a 20,30 hores, a Secretaria de la cursa, sempre i quan no s´hagi arribat a les 100 inscripcions. Inscriure´s el mateix dia de la cursa tindrà un recàrrec de 3 euros.

· Els dorsals es retiraran el dissabte 29 de juliol a la secretaria de la cursa (situada a la Torre d´en Dolsa) entre les 19.30 i les 20,30 hores. Es sol·licitarà el NIF per comprovar les dades.

Art.5- Els atletes hauran de seguir l´ordre correcte d´entrada i sortida de boxes, així com la normativa específica de la zona de boxes i el reglament que es detalla a continuació:

· La Duatló consisteix en una cursa combinada de les modalitats cursa a peu i btt. La cursa serà totalment nocturna amb la qual cosa serà obligatori que els participants duguin llum frontal encesa durant tota la prova i al sector de btt, a més, “llum vermella” encesa a la part posterior de la bicicleta. Serà obligatori portar encès el frontal des de la sortida fins a la meta. És responsabilitat del corredor no quedar-se sense bateria, la qual cosa pot ser motiu de desqualificació.

· L´ordre de les disciplines serà Cursa a peu – BTT – Cursa a peu. Cada modalitat tindrà el seu circuit. Revisar recorreguts al mapa.

· En ser una cursa popular regnarà el “joc net” i el sentit comú. Davant conductes no esportives els jutges podran determinar la desqualificació dels atletes implicats.

· A la zona de boxes NO es pot anar a sobre de la btt. Abans d´entrar a la zona de boxes s´haurà de posar el peu a terra i a l’hora de sortir no es podrà pujar a la btt fins estar fora de la zona de boxes. Hi haurà una línia al terra que marcarà la zona. La zona de boxes estarà envoltada de tanques.

· No es podrà desplaçar la btt de la zona de boxes ni del circuit si l´atleta no té col·locat i lligat el casc. El casc ha de ser homologat per btt.

· El temps serà non stop des de la sortida fins al pas final per meta. El temps esmerçat a les transicions no serà descomptat.

· En ser un circuit tancat i curt a on es realitzaran vàries voltes, hi haurà controladors de pas situats en punts estratègics. No passar per un dels punts de pas implica la desqualificació directa.

· La zona de boxes tindrà una entrada i una sortida que seran les mateixes per a cada recorregut.

· És obligatori portar el pitral i el número facilitat per a la bicicleta ben visible. Qui no els dugui o els dugui poc visibles, no entrarà a la classificació.

· La cursa està degudament senyalitzada i es realitza en circuit tancat. El 90% del recorregut estarà a les fosques amb indicadors lluminosos o fluorescents cada certa distància que donaran referències del circuit. En ser un espai limitat, al primer circuit de cursa a peu es realitzaran 2 voltes. Al sector de BTT caldrà fer-hi 3 voltes. És important revisar al mapa el recorregut de la cursa prèviament.

· Si un corredor surt del circuit, haurà de tornar-hi a entrar en el mateix punt per on en va sortir.

Art.6- Hi haurà una classificació individual per categories. L’organització donarà trofeus als atletes classificats als tres primers llocs de cada categoria, així com al primer classificat local, que participi per la localitat de Vila-seca. Les categories són les següents: adult masculí (19-35 anys) – adult femení (19-35 anys) – veterà masculí (+36 anys) – veterana femenina (+36 anys) – júnior masculí (de 16 a 18anys) – júnior femení (16 a 18 anys). Tots aquells atletes que no tinguin els 18 anys el dia 29 de juliol i sí més de 16 anys, podran competir sempre que, amb anterioritat, presentin un permís dels pares o tutors legals. Si el nombre de corredors inscrits dins d´una categoria són inferiors a 3, aquests passaran a competir en la categoria immediatament superior (cas dels júnior) o inferior (cas dels veterans).

Art.7- Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit al Jutge Àrbitre, acompanyades de 30 €, com a dipòsit, i només seran acceptades fins a 30 minuts després de coneguda la classificació de la cursa. En el cas de ser acceptada la reclamació, es tornarà el dipòsit.

Art.9- Les curses només podran ser suspeses en cas que, per inclemència del temps o qualsevol altre problema, així ho determini el Jutge Àrbitre, sent el seu veredicte inapel·lable.

Art.10- Tot allò no previst en aquest reglament, serà resolt d’acord amb el Reglament de la FCT.

Art.11- La Secció de Muntanya de l´Agrupació Cultural de Vila-seca, l´Ajuntament de Vila-seca, així com el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca no es fan responsables dels perjudicis morals, físics o materials que puguin causar o causar-se els participants i espectadors durant aquesta competició i declinen tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que la participació a la cursa pugui comportar als inscrits abans, durant i/o després d´efectuar-se.

Art.12- La sola inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del que és preceptiu en aquest Reglament.