::Inici >Ressonància Magnètica

Ressonància Magnètica

Noticies relacionades


Monogràfic_Diari de Tarragona
Monogràfic La Vanguardia 

La més avançada tecnologia en diagnòstic per la imatge

Sala espera resonancia

 

 

   


 

                  

Per poder oferir totes les tècniques diagnòstiques en Mèdica de Tarragona, comptem amb 2 tipus de ressonàncies, una Ressonància Magnètica d'alt camp i una Ressonància Magnètica Oberta.

Trobareu l'atenció mèdica més actualitzada, personalitzada i sense esperes, amb la qualitat tècnica i humana que ofereix des de fa més de 20 anys.

Ressonància Magnètica d'alt camp.

La Ressonància Magnètica d'alt camp resol bona part dels diagnòstics en les especialitats de Neurologia, Ortopèdia, Medicina Interna, Angiografia, Oncologia, Cardiologia, Pediatria i Patologia de Mama, així com en procediments intervencionistes.

reso nueva
 Resonancia


Ressonància Magnètica Oberta

La Ressonància Magnètica Oberta és una tècnica de diagnòstic per la imatge d'última tecnologia. El seu disseny permet obtenir imatges d'alta qualitat garantint en tot moment la tranquil · litat i el confort dels pacients, sense l'angoixa que provoquen els aparells de ressonància tancats.

 

 

Està especialment indicada per a pacients amb problemes d'obesitat, per a persones amb discapacitats i per a les que pateixen claustrofòbia. És ideal també per a nens, ja que permet que els pares puguin acompanyar durant tota la sessió, i reduir l'angoixa. La Ressonància Oberta evita que s'hagi de sedar als nens per fer-los les proves.

  

Principals aplicacions:

 

La Ressonància Magnètica detecta, sense utilitzar radiacions ionitzants, les estructures internes de l'organisme. Fonamentalment estudia el sistema múscul-esquelètic (colzes, genolls, canells, turmells, espatlles, etc). També estudia el crani, el coll i total la columna vertebral en general.