::Inici >Diagnosis per la Imatge

Diagnosis per la Imatge

En Mèdica de Tarragona comptem amb tecnologia d'última generació per al diagnòstic per la imatge.

AVBS

Amb possibilitat de visualització automàtica de vistes coronals, aquest sistema de Ultrasons Acuson S2000 ABVS simplifica l'escaneig amb eficiència proporcionant un confort superior al pacient.

Amb l'equip d'ultrasons Voluson 730 s'obtenen Imatges 4D en temps real. El sistema li permet explorar les imatges en qualsevol pla per revelar els detalls més petits amb una sorprenent claredat i aplicar sofisticades eines analítiques per respondre pràcticament a totes les seves preguntes clíniques.

voluson
Antares

El sistema d'ultrasò Acuson Antares ™ és un equip completament conformat que integra l'obtenció d'unes imatges en 2D, 3D i Doppler amb la dinàmica tecnologia per a obtenció d'imatges per ultrasò en 4D, fourSight ™.

La taula de biòpsia en pron representa l'últim avanç en el camp de la biòpsia de mama. Evita totes les dificultats de la biòpsia per cirurgia així com les de la biòpsia en vertical. La biòpsia realitzada amb la taula és mínima ment invasiva, reduint significativament la cicatriu a la zona de biòpsia aportant al patòleg quantitat de teixit suficient per a un diagnòstic segur.

Estereotaxia
Mamgrafo

La importància del sistema mamògraf resideix en la potencialitat que té a detectar el càncer mamari 3 anys abans que sigui palpat. Per això, avui tenim el privilegi de comptar amb l'equipament d'avançada i alta complexitat que assegura diagnòstics certers i precisos.

Amb el ortopantomograf s'obtenen imatges d'alta qualitat gràcies a l'avançada tecnologia del seu generador d'alta freqüència, aquest produeix un feix de raigs X en forma de V amb el qual s'obté una qualitat òptima en cada exposició. Disposa de Control automàtic d'exposició (AEC) i compensació automàtica de columna (ASC).

Orto
Resonancia

La ressonància magnètica oberta és una tècnica de diagnòstic per la imatge d'última tecnologia. El seu disseny permet obtenir imatges d'alta qualitat garantint en tot moment la tranquil · litat i el confort dels pacients, sense l'ansietat que provoquen els aparells de ressonància tancats.

El TAC obté dades que són processades per sofisticats sistemes informàtics, generant un model geomètric del volum de tota la secció estudiada. D'aquesta manera, permet la reconstrucció d'imatges no només en qualsevol dels plans axials, coronals i sagitals i en tots els oblics imaginables, sinó també de volum, el que significa compondre una imatge tridimensional i poder girar en tots els sentits ia més assignar un color diferent a cada òrgan.

tac