::Inici >Atenció Infantil

Atenció Infantil

  • Disponibilitat immediata sense llista d'espera
  • Servei de pediatria i especialistes en altres especialitats disponibles en tot moment
  • Assistència a domicili si el trasllat del nen no és aconsellable

La tranquilitat de la millor atenció

Si per a un adult, gaudir d'una bona salut és important i vital, tant per sentir-nos bé, com per evitar-Malalties .. Que no farem pels petits de la casa ...

Per als nostres fills sempre procurarem el millor en qüestió de salut infantil.

Oferim una assistència sanitària infantil de qualitat. Si és cert que sempre és necessari comptar amb un pediatre de referència, hi ha nombroses situacions en què els nostres fills necessitaran una atenció immediata o una assistència sanitària que impliqui coneixements d'altres especialitats.

En els serveis d'urgències, la majoria dels casos pediàtrics són patologies que no revesteixen gravetat, però solem acudir a un medi hospitalari per les limitacions horàries de les consultes pediàtriques convencionals.

Estem preparats per atendre tots aquells casos, que encara que relativament lleus, no poden esperar a demà com són febre del nen, mal de coll i orelles, tos i mucositat, dificultat respiratòria lleu, traumatismes, ferides, amb una sèrie d'avantatges enfront dels centres hospitalaris: sense llistes d'espera, amb atenció en el moment, de qualitat, centrada en buscar solució a la patologia del nen; amb la més alta tecnologia diagnostica disponible a la província, amb el suport d'altres especialistes; i tot això en un ambient tranquil i acollidor.