::Inici >Productes - Productos - Products

Productes - Productos - Products

Productes Artesans i Naturals
 
En el Maset de les Talaveres cultivem la terra segons mètodes tradicionals, sense fer servir adobs químics, pesticides ni herbicides. Això garanteix la qualitat d’els productes i del medi ambient de l’entorn, tant per la fauna silvestre com per les plantes.
 
Tots els nostres productes es basen en matèries primeres cultivades en la pròpia finca, amb l’excepció del sucre (que es ecològic, comprat a Comerç Just), vinagre i algunes espècies.
 
Nosaltres mateixos fem la recollida de les herbes, fruita, hortalisses i olives en el moment i dia de la seva punt de maduresa òptima, i just després, comencem el procés d’elaboració o preparació per a la venda.
 

Es per tot això, que quant un producte s’ha esgotat, no n’hi haurà més fins a la propera temporada.
 
No cal dir-ho, no utilitzem cap producte químic durant el procés d'elaboració ni com colorant ni conservant.
Procedents de la pròpia finca, certificada de agricultura ecològica pel CCPAE amb el numero CT-0533P.



Home-made Products
At Maset de les Talaveres we use traditional methods of cultivation, without using chemical fertilizers, pesticides or weedkillers. This guarantees the quality of our products and the local environment, for all living organisms. 
 
All our products are based on fruits, olives, vegetables and herbs grown on our land, except for sugar (which is organic, purchased from Comerç Just), vinager and some spices.
 
We harvest the fruit, vegetables, herbs and olives at the optimum moment of maturity, and immediately begin the production process or prepare them for sale.
 
Because of this careful attention to detail, when we run out of a product, we will not have more until it is in season again.
  
We make a limited quantity of marmalades from our own fruit. Marmales are made from the fruit itself, while jellies are made from the juice of the fruit.
 
Usage:
The marmalades can be used on toast for breakfast, mixed with natural yogurt or also to frost cakes and sponge cakes.
 
The compotes contain pieces of fruit, and are very tasty mixed with yogurt or with ice cream, they can also be mixed into the batter to make fruit muffins.
 
Storage:
While unopened, marmalades and compotes can be stored for 2 years in a cool, dark place. Once open they must be stored in the refrigerator and used within a month.
 
Melmelades i Compotes
 
Fem una quantitat limitada de melmelades amb la fruita de la pròpia finca.
Utilització:
   Les melmelades es poden fer servir amb torrades i pa per esmorzar, barrejat amb iogurt natural i també per cobrir pastissos i pa de pessic.
   Les compotes contenen trossos de fruita, i son molt bones barrejades amb iogurt natural o junt amb gelat, també es poden afegir a la massa de magdalenes caseres.
 
Per guardar:
   Sense obrir, les melmelades i compotes duran 2 anys en un lloc fresc i fosc. Un cop obert, s’haurà de fer servir dintre d’un mes i guardar a la nevera.
 
 
Melmelada de:                                                                                           Compota de:                      
·         Cirera
 
·         Pera amb Canyella
·         Tomàquet
 
·         Cirera
 
·         Codony amb Anís
·         Pera amb Vainilla
·         Saüc
 
 
·         Codony amb Anís
 
·         Figues amb Anís
·         Pera amb Vi Negre
 
 
·         Préssec
 
·         Nectarines
·         Préssec
 
 
·         Pera amb Canyella
 
·        
Pera
·         Prunes
 
 
·         Pera amb Vi Negre
 

 
Olives Alinyades
 
   Una part de les nostres olives arbequines, i les sevillanes, es reserven per fer alinyades. Seguim la tradició de curar-les en aigua fins Setmana Santa per treure l’amargor de la oliva. No fem servir lleixiu, sosa càustica ni cap altre producte químic. Divendres Sant recollim les herbes aromàtiques en el seu moment òptim, rentem les olives, i les posem a macerar en salmorra durant 2 mesos. Quant hagin adquirit el gust òptim, les embotellem.
 
 Oli d’Oliva
 
   El nostre oli es fa segons mètodes tradicionals de aixafar l’oliva i premsar-la en fred entre coffins, sense escalfar-lo, ni centrifugar-lo ni barrejar-lo amb altres olis. Sempre es extra-verge, de la primera premsada.
   Després del premsat, es deixa reposar durant 2 mesos, decantant-lo al final de cada mes en lluna vella.
 
 
Licors i Ratafies
 
De la nostres fruites i herbes aromàtiques, elaborem licors. Al igual que les melmelades i compotes, Tot el procés es fa a mà, des de la collita fins a la cocció, inclòs el pelat de la fruita, ja que no utilitzem solucions alcalines o àcides o altres procediments químics per pelar la fruita.
 
Fem els següents licors:
·         Licor de Nous (Verdes)
·         Licor de Maria Lluïsa
·         Amaretto (Ametlla Amarga)
·         Licor de Cirera
·         Licor de Codony amb Nou Moscada
·         Licor de Marduix, Sàlvia i Farigola
·         Licor de Pressec
·         Licor de Fonoll