::Home >Terapies Naturals >Les Essències Florals del Dr. Bach

Les Essències Florals del Dr. Bach

florEl Dr. Bach va situar l'arrel dels múltiples conflictes humans en dos grans desequilibris: d'una banda, interferir en la vida dels altres o deixar que els altres interfereixin en les nostres; d'altra banda, perdre la confiança natural en la vida i en nosaltres mateixos.
 
Afirmava que la malaltia és el resultat del trencament de l'harmonia amb el nostre ésser profund i que la salut i la felicitat es troben quan estem en equilibri amb ell. Així complim amb la nostra veritable missió en la vida

Flors de Bach

Les essències florals són preparats amb els quals tractem a la persona i no al símptoma o la malaltia. Els terapeutes observem com és aquesta persona i si té un patiment, analitzem el que sent, i ho identifiquem amb una o diverses flors.

Això, ens pot conduir a tallar l'arrel del seu malestar, anant directament a la causa que ho va provocar. Es tracta doncs, de rescatar o recuperar el que la persona és en essència, utilitzant les flors per als estats d'ànim, de la mateixa manera que utilitzem les plantes per restituir el nostre cos físic, i retornar-li l'equilibri natural.

El Doctor Bach va reunir els 38 remeis florals en 7 grups principals.