::Inici >Recull de jocs >Amb la T >1 participant

1 participant

Jocs que comencen per TNom : TASTADORE

Participants : 1

Dificultat : normal

Edat : a partir dels 6 anys

 

Explicació :

Consisteix en esbrinar què menges.

Observacions :
El participant durà els ulls tapats i al seu davant tindrà una sèrie de gots de plàstic, on dins de cada un hi haurà una peça/unitat de quelcom comestible. Li anirem donant els gots, se´ls acostarà a la boca i es menjarà el seu contingut. Ara bé, abans de passar al següent got, ens haurà de dir què s´ha menjat, en prendrem nota i així succesivament fins acabar. Al final, farem la relació d´encerts i errades tot donant una puntuació.

el perquè del nom

 

Material :  gots de plàstic, fular, menjar, bolígrafs i paper

Terreny : qualsevol lloc

       

 

Nom : TRAMUNTANA

Participants : 1

Dificultat : fàcil

Edat : a partir dels 6 anys

 

Explicació :

Consisteix en bufar cap uns gots i fer-los caure.

Observacions :
En un extrem de la taula hi col.locarem tants gots com vulguem. Seran de plàstic i cadascun d´ells tindrà una puntuació pintada, ja sigui a la vista (costat) o sorpresa (cul del got). La formació dels gots (figura) pot ser com desitgem. A uns 40-50 cm es trobarà el participant i amb una sola bufada haurà de fer caure el màxim número de gots. Com cada got tindrà una puntuació, el participant obtindrà la dels gots que hagi aconseguit fer caure. Quan parlem de fer caure els gots, ens referim que aquets perdin la verticalitat.

el perquè del nom

 

Material :  taula, gots, rotulador, bolígraf i paper

Terreny : qualsevol lloc

       

 

Nom : LA TUBERIA

Participants : 1

Dificultat : fàcil

Edat : a partir dels 7 anys

 

Explicació :

Consisteix en ajuntar el més ràpidament possible una sèrie de canyes pels extrems.

Observacions :
Les canyes que farem servir són de plàstic, les que acostumen a utilitzar per beure algun refresc. El participant haurà d´ajuntar-les tot formant una única canya i anant en compte per no trencar-la. Registrarem el temps que tarda en realitzar-ho i comprobarem que la canya final s´aguanta (que les diferents canyes individuals no caiguin). Si quan la comprobem aquesta es trenca, ho penalitzarem amb 15 segons adicionals per canya caiguda. Podem fer el joc amb 5 o 6 canyes.

el perquè del nom

 

Material :  canyes, cronòmetre, bolígraf i paper

Terreny : qualsevol lloc