ENLLAă NOVA ADREăA DE LA WEB DE L'INSTITUTL'INS Sant Pere i Sant Pau estrena nova web!

Cliqueu aquí per accedir-hi:
INSTITUT SANT PERE I SANT PAUPRIMER PREMI EDUBLOGS 2011: EL NOSTRE BLOC ôAULA OBERTA IES SANT PERE I SANT PAUö!

edublogs


Enguany ja és el quart any que a l’Aula Oberta treballem a un bloc anomenat “Aula Oberta IES Sant Pere i Sant Pau”. El bloc de classe és el “nostre company de viatge a l’aula” ja que moltes de les activitats que fem les penjem aquí. Realment és un bagul de reflexions, sentiments, opinions, treballs de creació…

Un dia, la nostra tutora Cristina Arroyo ens va dir que volia presentar el nostre bloc al “Premi Espiral Edublogs 2011” ja que considerava que feiem una gran feina i que no perdiem res per presentar-lo.

El 3 de maig ens va dir que erem finalistes! S’havien presentat gairebé 50 blocs i havíem quedat entre els 6 primers. Això ja va ser per a nosaltres motiu de felicitat perquè algú que no ens coneixia considerava que feiem una bona feina. Però la gran sorpresa va ser guanyar el Primer premi Edublogs 2011 a la categoria “blocs d’alumnes”!

La nostra tutora i la Montse Miralves van venir molt contentes a classe a donar-nos la notícia i vam començar a celebrar-ho. Quina alegria! Aquest premi era un reconeixement a la feina ben feta i una valoració positiva al fet de formar part d’una Aula Oberta. Això és un clar exemple de què treballem moltíssim a l’Aula Oberta i de què no solament ens dediquem a treballar a l’hort (com pensa molta gent). Treballem el currículum de cada matèria però d’una manera més pràctica!

El proper 4 de Juny anirem a Madrid, en concret al “Museo de arte Reina Sofía”, alguns alumnes de l’Aula Oberta juntament amb la Cristina Arroyo i la Montse Miralves a recollir el nostre premi: la baldufa dorada!

Volem agrair la confiança que tenen en nosaltres tots els professors, aquelles persones que segueixen el nostre bloc i l’Associació Espiral! Gràcies!

Com diu Albert Espinosa al Món groc “Si creus en els somnis, ells es crearan”

Aquí teniu l’enllaç al nostre bloc: http://laclasemata.blogspot.com/
Si voleu conèixer l’Associació Espiral, aquest és l’enllaç: http://www.espiraledublogs.org/2011/

Aula ObertaEl curr˙culum de 4t d'ESO

Xerrada alumnes i pares 3r per a mat. opt esp. 4t curs 2011-12
View more presentations from mgdmaa

També trobareu aquesta informació a l'apartat: ESTUDIS >Eso >Matèries optatives i específiques.
 

 El currÝculum de batxillerat

Xerrada alumnes i pares 4t eso per mat. batx curs 2011 12
View more presentations from mgdmaa

 
També trobareu aquesta informació a l'apartat: ESTUDIS >Eso >Matèries optatives i específiques.

 Tarragona RÓdio ens convida!

'COR LLUITADOR', UN 'LIPDUB' SOLIDARI PROTAGONITZAT PER ALUMNES DE L'INSTITUT SANT PERE I SANT PAU a "Les entrevistes de l'actualitat" a "Els matÝns de Tarragona RÓdio"L'AGRA¤MENT DE METGES SENSE FRONTERES

Metges Sense Fronteres (MSF) agrae´x als profesors, pares i mares, PAS i sobre tot als alumnes de l'Institut Sant Pere i Sant Pau de Tarragona la campanya solidÓria que a nivell de centre heu realitzat durant tres setmanes per a recaptar fons que ens ajudin a millorar les condicions de vida de les poblacions que atenem. Aquets esforš ens permetrÓ salvar moltes vides.

trobareu la carta d'agraïment en el seguent document: msfPremi Consell Social URV

Premi Consell Social URV a treballs de recerca de batxillerat i treballs de sÝntesi de cicles formatius de grau superior. Convocat˛ria 2010

Els dos treballs de recerca que el nostre institut ha presentat han resultat premiats:

Com aprofitar un habitatge de 40 m2? d'Aida Manetas Alfaro.
i
La unió de Tarragona amb la mar, de Ferran Mora López.

Podeu consultar la resolució a:

http://wwwa.urv.cat/ogovern/consellsocial/PSecundaria/Acta2010.htm


Felicitem a l'Aida i al Ferran per la feina ben feta!PROA I PAC 09Benvolguts pares i mares,

El centre, amb l’aprovació del Claustre de professors i del Consell Escolar, i en la seva línia d’intentar oferir un millor servei educatiu, del qual són els principals beneficiaris els seus fills/es, ha decidit participar en els següents programes:

  • PROGRAMAS DE REFUERZO, ORIENTACIÓN Y APOYO (PROA)

El Plan PROA té com a objectiu afavorir noves estratègies metodològiques i organitzatives per donar una resposta adequada a les necessitats educatives de l’alumnat i del centre. 

  • EL PROJECTE D’AUTONOMIA DE CENTRE 2009 (PAC 09)

El PAC 09 té com a objectiu la millora del rendiment escolar i la millora de la cohesió social mitjançant el disseny d’unes línies d’actuació i uns plans de treball supervisats i avaluats des dels Serveis Territorials d’Educació. 


Aquests dos projectes són complementaris, i la seva implementació comporta unes aportacions econòmiques addicionals que ens permetran dur a terme una sèrie d’activitats i actuacions complementàries a la tasca docent habitual molt beneficioses per al seu fill/a. La primera que posem en funcionament de forma immediata és un estudi assistit ,obert a tot l’alumnat del centre que ho desitgi:

-          horari: dilluns i dijous de 14.15 a 15.15 h;  dilluns, dimarts i dijous de 17.30 a 19.30 h

-          lloc: biblioteca del centre

-          monitors: alumnes de Batxillerat del centre

-          data d’inici: dilluns 1 de març de 2010

-          data d’acabament: 1 de juny

  • PROJECTE eduCAT 1x1

El projecte eduCAT 1x1 té com a objectiu dotar alumnat i docents amb ordinadors personals i equipar adequadament les aules, tot garantint la seva connectivitat a internet. D’aquesta manera, es vol facilitar l’ús de llibres de text en format digital i altres materials curriculars informatitzats.

Si es compleixen els terminis fixats, s’iniciarà aproximadament al mes d’abril de prova a 1r d’ESO. El nostre objectiu és que durant el curs 2010-2011 hi participin el 1r i el 2n d’ESO. Les famílies implicades rebran informació complementària.

EDUCAT 1X1Tirar endavant aquests projectes implica un volum de treball considerable de preparació, d’adaptació i d’execució per part del professorat i uns beneficis pedagògics i econòmics considerables per a l’alumnat i les famílies. L’educació esdevé cada cop més una responsabilitat col·lectiva. Hem de ser conscients que si volem aconseguir una formació de qualitat per a tothom cal, també, un esforç coordinat i en la mateixa direcció de tothom. Per aquesta raó, és especialment important la implicació i col·laboració de les famílies. Esperem, doncs, comptar amb la vostra complicitat i suport.


Cordialment,

El director

Frederic Barceló VernetCor lluitador

LIP DUB de la campanya solidÓria!


Lip Dub realitzat per alumnes i professors de l'Institut Sant Pere i Sant Pau de Tarragona per la campanya solidària del curs 2010-2011. Amb l'objectiu de recollir fons per la Fundació La Marató i l'APPC (Associació de Paràlisi Cerebral de Catalunya).

"Cor lluitador" és un tema escrit i interpretat per MARC VALLESPÍ GARRIDO i ALEX FLORES GARRIDO.

LA CAMPANYA SOLIDÀRIA HA ESTAT TOT UN ÈXIT!
MOTES GRÀCIES A TOTS/ES!!!Ens visita l'Info K!

info K


http://www.tv3.cat/pprogrames/infok/infkSeccio.jsp?seccio=notis&idint=7472JUNTS AJUDEM HAIT═!

L'institut es mou!


Aquest RAP s'ha compost en motiu dels actes solidaris en benefici del poble d'Haití. Que patí un terrible terratrèmol el passat gener del 2010.

Sempre amb els més febles...DEPENDEN DE TU AYUDA from mgdmaa on Vimeo.

Han participat:

Veu: 
Marc Vallespí


Cors: Jose Cortés, Oriol Domingo, Jennifer Fuentes, Marc Marsal, Andrea Morales, Eric Moya i Eliezer Velasco

Ball: Lourdes Cabedo, Jennifer Cantillo, Ariadna Español, Gemma Gaspar, Paula Sanchez, Mireia Aledo, Noelia Bracero, Elia Niubó, Marina Parra, Mercedes Quiñones, Anna Ramos, Ainoha Teruel i Susana Gallego

Col·laboració: 
Alex Parra i Maria Teresa Soria

Càmera i altres: 
Alejandro Flores


I la participació de tots els alumnes i professors del centre          Idea original: Rosa Marin i Cristina Arroyo  

             Coordinació del text: Cristina Arroyo

     Coordinació de l'edició musical: Maria Josep Prats

 Coordinació del muntatge audiovisual: Magda Murillo

                    Institut Sant Pere i Sant Pau.

                                Tarragona.

                            Gener del 2010.