::Portada >Setmana Santa 2010 >NOTÍCIES

NOTÍCIES

xagatarragona.cat

INAUGURADA LA RUTA DE PASSOS DE LA SETMANA SANTA 2010

L'ALCALDE HA ESTAT L'ENCARREGAT D'INAUGURAR L'ENVELAT DE LA PLAÇA VERDAGUER

La flagel·lació      Avui a la tarda, l'alcalde de la ciutat Josep Fèlix Ballesteros ha inaugurat la carpa de la plaça Verdaguer, destinada a la Setmana Santa 2010. Aquesta permetra com l'anterior edició fer visibles els passos durant tots els dies de la Setmana Santa. Cal afegir, que els passos que no es troben en aquest envelat es trobaran en les seves respectives esglésies: Natzaret, Sant Llorenç i Sant Miquel del Pla.

Tarragona, 29 de març del 2010SETMANA SANTA 2009

EL DIA DE LA MONA POSA EL PUNT I FINAL A LA SETMANA SANTA

Mostra de Passos      A falta de les dades definitives de l'ocupació hotelera, les processons han estat els actes més concorreguts aquests dies. També és cert, però, que la pluja ha impedit la realització d'algunes d'elles i a més ha impedit que comenci la temporada de platja.

Tarragona, 11 d'abril del 2009
 PROCESSÓ DEL DIMECRES DE DOLOR

SOTA L'AMENAÇA DE PLUJA HA SORTIT DE SANT JOAN BAPTISTA

Dimecres de Dolor    Fins l'últim moment el temps ha posat en perill la sortida de la processó, al contrari d'ahir, però, avui ha sortit i ha recorregut els carrers de Gasòmetre, Soler, plaça Corsini, Canyelles, Rambla Nova i Unió. En l'acte organitzat per la germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió han participat els armats de Torredembarra, l'Oració de l'Hort, la Fragel3lacció, l'Ecce-Homo, el Cirineu, el Jesús de la Passió i el Sant Crist.

Les imatges:
Dimecres de DolorDimecres de DolorDimecres de DolorDimecres de Dolor

Tarragona, 8 d'abril del 2009VIACRUCIS MURALLES

Viacrucis MurallesViacrucis MurallesViacrucis MurallesViacrucis Muralles     Des de la plaça del Rei, concretament des de l'església de la Puríssima Sang ha sortit un dels viacrucis més emblemàtics de la Setmana Santa tarragonina. El sant Crist ha travessat els carrers més transitats de la part alta, incloent el passeig arqueològic,  finalitzant l'itinerari a la nau central de la Catedral.

Tarragona, 5 d'abril del 2009PROCESSÓ DE RAMS

Processó de Rams      Des de l'Església de Sant Joan Baptista sortien a les 16:30h direcció Rambla Nova la processó de Rams. Davant de bastanta expectació el pas de "Entrada triomfal de Jesús a Jerusalem" pujava direcció Rambla Nova. La processó ha estat organitzada per la Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió.

Les imatges:
Processó de RamsProcessó de RamsTarragona, 5 d'abril del 2009DIVENDRES DE DOLOR

     A les 20:20h sortia de l'església de Sant Llorenç la segona processó de la Setmana Santa tarragonina. Durant tot el recorregut per la part alta ha hagut en tot moment força afluència de públic. El viacrucis del Divendres de Dolor ha estat organitzat pel Gremi de Pagesos i hi han participat: el Sant Crist, la Pietat i el Sant Sepulcre.

Les imatges:
Divendres de Dolor
Divendres de DolorDivendres de DolorDivendres de DolorPRESENTAT EL CARTELL DE LA SETMANA SANTA 2009

SERGI DE LOS RIOS I JOAQUIM JULIÀ VAN PRESENTAR EL PASSAT DIVENDRES (27 de febrer) EL CARTELL

Presentació cartell Setmana Santa 2009      El divendres 27 de Febrer, es va presentar el cartell de la Setmana Santa (imatge), a la presentació hi van assistir el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Estratègies de Ciutat i president del Patronat Municipal de Turisme, Sergi de los Rios i el president de l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa, Joaquim Julià. D’altre banda ahir (5 de març) a les 20:30h a l’Antiga Audiència, es va fer la presentació del llibre de la Setmana Santa 2009, a la presentació hi van assistir l’alcalde de la ciutat Josep Fèlix Ballesteros i el director del Diari de Tarragona, Jordi Jaria.

Tarragona, 6 de març del 2009