::Inici >Textos, publicacions i exposicions

Textos, publicacions i exposicions

Un petit recull d'algunes de les coses que he publicat o escrit en alguns mitjans, aixÝ com exposicions fotogrÓfiques


ONZE x 2, VALLS 2011

Aquest llibre constitueix un diÓleg entre la poesia i imatge, dos llenguatges rics i simb˛lics. Dos fot˛grafs i onze poetes vallencs (Onze x 2)

ONZE x 2.jpg
Aquest llibre constitueix un diàleg entre la poesia i imatge, dos llenguatges rics i simbòlics. Dos fotògrafs i onze poetes vallencs (Onze x 2) interactuen a través de vint-i-dos poemes i vint-i-dues fotografies, que permeten al lector fer un recorregut per la geografia urbana i emocional de Valls, explorant alguns dels racons emblemàtics de la ciutat, en un joc creatiu d'inspiració mútua. El volum s'edita amb motiu de les Festes Decennals de la Candela, que s'escauen cada deu anys i que tindran lloc al febrer del 2011.


Autors:

Poemes de Míriam Culleré, Gabriel Guasch, Lluís Figuerola Tondo, Núria Ventura, Magí Sunyer, Marc Eiximenis, Cèlia Marcos, Joan Guasch Torné, Joan-Josep Miracle, Sílvia Güell, Lluís Figuerola Ortiga i Bvalls de Lletres.

Fotografies de Carles Cubos i Francesc Parés

 


COSSETANIA EDICIONS

l·lustracions: /

Enquadernació: Rústica amb solapes

Pàgines: 64

Nombre d'il·lustracions: 22

Mides: 17 x 18 cm

Data primera edició: Gener del 201Un tastet del llibre
ONZE x 2_poemesdecennals.pdf

I per veure'n una presentació....Exposicons

                       
 


                B˛snia, de la foscor a la llum

L'any 2003, ja deu anys després del conflicte del Balcans, des d'IGMAN-Acció Solidària vam publicar un recull de fotografies en un petit llibre titulat Bòsnia, de la foscor a la llum. Amb aquest treball voliem tenir un record per a totes les persones d'arreu del nostre país i les poblacions que, d'una manera o altra, van participar en les succesives accions de la campanya solidària amb Bòsnia.

Aquest petit llibre, pertany a una col·lecció de llibres de fotografia que edita IGMAN-Acció SolidàriaRevista ONGC