AMBIT PRESONS

- Model de rehabilitació a les presons catalanes. Generalitat de Catalunya. Direcció General de Serveis Penitenciaris. juliol 2011.

model rehabilitació presons catalanes

- Avaluació i impacte de les respostes penals al fenomen de la violència de gènere a Catalunya (2007-2008). Gemma Calvet Barot, Mirentxu Corcoy Bidasolo. Centre d'Estudis Jurídics i formació especialitzada. Any 2010.

avaluacio resposta penal.pdf

- Delictes sexuals i reincidència. Centre d'Estudis Jurídics i formació especialitzada. Any 2009.
 
Delites_sexuals_i_reincidencia.pdf

- Anàlisi de la reincidència en agressors de parella. Ismael Loinaz Calvo, Mayalen Irureta Lecumberri, Ferran Doménech Burset. Centre d'Estudis Jurídics i formació especialitzada. Any 2011.

reincidencia agressors parella.pdf

- Violència contra les dones. anàlisi de la població penitenciària femenina. Marta Cruells, Miriam torrens i Noelia Igareda. SURT2006.

SURT_estudi_final.pdf


- Abordando la violencia de género en prisión. Manual de programas penitenciarios contra la violencia de género. SURT 2007.
 
SURT_manual prog penit.pdf

Videografia

 Programa TV3 Entre línies - 14/05/2007

Obrir els ulls (maltractadors). Seguim l'evolució de dos interns de la presó de Quatre Camins que formen part del programa de rehabilitació VIDO (Violència domèstica) per a homes que han maltractat les seves parelles.

 http://www.tv3.cat/videos/227748285/mapaweb.htm