Enllašos d'interŔs
Institut CatalÓ de la Cuina
::Inici >Conill al forn

Conill al forn

conill trosejat ,seba.all,pebre ,sal,
 es posa el conill junt amb la seba,se enrose ies posa al forn,
 junt amb la sal i el pebre,i enrosit

Conill a la brasa

Al forn estÓ bÚ, per˛ millor a la brasa

M'agrada el sabor de la carn després d'haver estat una bona estona coent-se a la calor de les brases :-)

 
Preparació:
  1. Agafar els talls de conill i especiar-los amb sal, pebre i herbes (romaní, farigola...)
  2. Encendre el foc de la barbacoa i deixar cremar la llenya fins que es facin les brases.
  3. Posar els talls de conill en una graella i ficar aquesta a sobre de les brases.
  4. Esperar una estona fins que veiem que està ben fet per la part de sota, i girar la graella.
  5. Un cop està cuit pels dos costats treiem la graella i enplatem els trossos de conill.
  6. Ens mengem el conill amb un bon all i oli i un bon vi negre.



Webs interessants de cuina

Cliqueu a sobre dels enllašos per trobar informaciˇ addicional sobre la cuina catalana

Institut Català de la Cuina