::Inici >-Col·laboració amb altres entitats

-Col·laboració amb altres entitats

Col·laboració amb altres entitats.

L’entitat col·labora amb diferents agrupacions i/o entitats del barri com d’arreu del territori català.

La seva principal funció és donar un servei als infants i/o joves del barri, motiu pel qual s’interrelaciona molt amb l’associació de veïns del mateix, sent un eix principal en l’organització d’activitats dirigides al barri, com son la recollida cartes i entrega de regals en època nadalenca, la rua de carnaval, activitats en la setmana cultural, festes majors amb la realització de jocs i gimcanes, a més a més de la festa de l’escuma.

L’agrupació de “el Tempranillo”, associació que es dedica a l’animació infantil i/o juvenil arran de d’espectacles que donen a conèixer la cultura catalana, manté un lligam a l’esplai, atès que aquests realitzen activitats pels infants de l’associació en dates puntuals, a més a més d’espectacles en activitats organitzades i dirigides al barri, per l’esplai.  

La Fundació La Roda és una entitat que treballa en el camp de l'educació en el lleure mitjançant la programació d'espectacles per a tots els públics, de tallers per a educadors, joves i infants i d'actes culturals, amb la qual col·labora l’entitat fent diferents activitats durant l’any, sent la festa principal la Tamborinada que es celebra al Parc de la Ciutadella de Barcelona (Barcelonès) al mes de maig.

El Centre Cívic de Bonavista, que pertany a l’ajuntament de Tarragona i que cedeix les seves instal·lacions a l’entitat, per tal de poder realitzar les seves activitats.

L’esplai resta obert  a la resta d’entitats del barri i la ciutat en la realització de diferents activitats puntuals durant el curs escolar, col·laboració amb l’ institut, l’escola bressol, etc